Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będę trzymała kciuki za dobre wieści ,napisz jak się czegoś dowieszZ tego stresu zapomniałam ale pojadę ok 11
Tak,ja od czterech dni śpię po 3 godziny,budzę się i przewracam z boku na bok.Kurczę...Was też męczy bezsenność? Ja od dłuższego czasu nie mogę spać czasem nawet i do 5...zaprowadzić syna do przedszkola na 7.30to wtedy prawdziwy hardcore...
Skąd ja to znam... jestem w kuchni - wszyscy sa. Idę do łazienki to obie córki pukaja czy już wychodzę, co robię itd. Siadam w ciemnym pokoju, żeby mnie nikt nie widział z tel pod kocem- 3 min i cała ferajna przy mnie [emoji33] tylko kota czasami brakuje żeby jeszcze tlenCo do kaw to ja też piję w ciąży, mam niskie ciśnienie ogólnie więc na mnie nijak negatywnie nie wpływa.
Sorry BejbeAle dzisiaj mam jakiegoś mega wk... na wszystkich! Moje dziecko sklerotyka i bałaganiarza, M. który pyta mnie O WSZYSTKO... grrrrr.... jestem bliska ucieczki od nich dzisiaj
...o 10.00 zabraliśmy syna M. byliśmy razem we 4 na spacerze, lodach itp, teraz przyszliśmy do domu, chłopaki się bawią, ja się ukryłam z kompem w sypialni to wszyscy przyleźli do mnie...!! No żyć kkkkk nie mogą beze mnie...
No. Moja mloda np moglaby chodzic z jedna pielucha caly dzien az by jej spadla i nic jej nie przeszkadzalo[emoji23]
Jest dużo pięknych miejsc tutaj i to w okolicy mój dużo na kolazowce jeździ czasami jak mi pokazywał zdjęcia to przepiękne [emoji7]
Marika do 35 mac chyba jak niema przeciwwskazań , ale to Jola Ci napisze ona będzie wiedziała na 100
Oj ja też polecam 14 października miałam ślub super sprawa i ten czas przed przygotowania <3
Dokładnie o kasę chodzi. Kilka razy leżałam 3dni "na obserwacji" nic mi nie bylo kompletnie , ale zostać musiałam..Hm dziwnie , ale może też zależy od powodu z jakim się przyjechało? Chyba że nastawiaj się odrazu na kasę i przez to kładą na oddzial[emoji2]
Coraz częściej mnie jakieś strachy nachodzą:/ chyba mi je** w głowie przez to lezenie [emoji8]