reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mozesz mi jeszcze raz napisac nazwę tej farby, która robisz. Bo miałam farbować dopiero po ciąży ale ilość siwych włosów już mnie przeraża
Jasne ;)
IMG-20170225-WA0000-600x1067.jpeg

Załączniki

• IMG-20170225-WA0000-600x1067.jpeg
    IMG-20170225-WA0000-600x1067.jpeg
    101,7 KB · Wyświetleń: 260
To ja akurat jako matka taka nie jestem. Ale ogolnie jako czlowiek jestem netwowa, wiecznie sie czyms przejmuje, martwie i stresuje. Jest to bardzo meczace.
Ja jako matka mam nadzieję być oaza spokoju :D a jeśli chodzi o bycie na codzien to jesteśmy widzę takie same :/ wszystkim w D. Za przeproszeniem wejść , a potem w swoją się dostaje i cierpi..

Hahahah good point..! ;) No wiesz Klaudia, coś tam by się jeszcze zjadło na deser po tej kolacji... [emoji48][emoji48] Póki daje rade!! [emoji23][emoji23]
Jak elegancko powiedziane :D haha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chcesz przez to powiedzieć że byłaś na zakupach?[emoji16] pochwal sie[emoji39]
Hahaha skąd wiedziałaś? byłam dwa dni temu i kupilam sukienke i katane jeansowa w h&m, ale była OKAZJA!!! 20% taniej więc ubilam super interes [emoji23][emoji23][emoji23] oczywiście mój facet myśli, że tylko katane... I chyba nawet jej cenę trochę sobie obnizylam w wersji dla niego [emoji23][emoji23][emoji23] ale dziś idziemy na urodziny do 8 latka (jego siostrzenca) bo dzwonił do nas i nas zapraszał i powiedział mojemu Kubie "tylko nie zapomnij o cioci" to będę miała co ubrać [emoji16] [emoji23][emoji23]

Ostatnia edycja:
Nie, mama taka nie jest. Bardziej tata, ale chyba tez nie az tak.
Mi to raczej nie przejdzie, bo bylo tak przed porodem i po porodzie i do tej pory[emoji6] Coz, taka troche psychiczna jedtem pod tym wzgledem[emoji6]
Nie psychiczna :D jeśli o to chodzi , to ja też tak mam. Zanim się zrobiło remont w mieszkaniu, ledwo dostaliśmy klucze to ja juz zamówiłam meble do salonu :D rozrysowałam szafę(co w niej ma się znaleźć, na ile półek ma być itp), jakie kolory na ścianach i dokładnie wiedziałam jakie będą dodatki, już w listopadzie rodzeństwo szukało żółtego zestawu obiadowego :D przy malutkiej też już mam od dawna wszystko wypisane, połowa ubranek wyprasowana i schowana w komodę, ale do tej pory obmyślam i trochę to męczące , jak je poukładać w pudełka, czy w pierwszej szufladzie najmniejsze i niżej coraz większe, czy w każdej szufladzie co innego spodnie, body itp. :hmm:
Mi usg 2680 a real
2150myslalam ze snie z tak mala waga w 35+5
Malutka. Ale wszystko z nią było wporzadku ? Po prostu taka waga ? A Ty z mężem ile macie wzrostu ?
Dane osobowe tematpepowiny czy oddac krew, temat czy ojciec zostaje na noc , temat po porodzie spraedzanie sluchu

Mnie sie wysaje ze super ze oni maja wszystko
Dzircko czuje mame piers oddech nie musi czuc ubranek z domu [emoji13]
No ja bym tak nie chciała. Ale kazdy zrobi jak bedzie uważał :)
Jesli dobry sprzet i lekarz to rzsdko moze pomylic pipcie z jadrami[emoji28][emoji28]
Mam nadzieję :huh:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
To tylko moja chucherko z waga[emoji23][emoji23]z motoryka ok na szcxescie
No ale moj Kuzyn 26tc I tez ok tylko nie je tlustego to i tak cud ze wszy ok nie .....
26? To całe szczęście , że wszystko dobrze.
A od którego tygodnia już można być spokojnym , że urodzi się i będzie wssystko w jak najlepszym porządku ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry