Margana
Fanka BB :)
Ojej. Oby przeszlo!Mnie też od rana coś brzuszek boli [emoji8]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ojej. Oby przeszlo!Mnie też od rana coś brzuszek boli [emoji8]
No, albo tak[emoji23] I z jednej Ty pompujesz z drugiej on[emoji23]Hahaha najwyżej mogę ktorejs was odsprzedac mój się śmieje że będę miała na dwie piersi najwyżej odrazu [emoji23]
Powodzenia!Dziewczyny jadę...boje się...
No tylko co z młodym [emoji23] chyba że trzecia pierś mk wyrośnie [emoji23]No, albo tak[emoji23] I z jednej Ty pompujesz z drugiej on[emoji23]
Ale te 2 tygodnie to zawsze jest +/-. Mysle, ze bie jest az tak zle, ale przeplywy trzeba poprawic. Najwazniejsze, ze szybko wychwycone i dzialacie. Trzymam kciuki zeby malutka juz ladnie rosla!Słabo przybiera ż tego co mówiła no i że dzidzia mała bo 2 tyg mniejszą niż powinna
W miedzy czasie[emoji6]No tylko co z młodym [emoji23] chyba że trzecia pierś mk wyrośnie [emoji23]
Niby 2 tygodnie to jest taka tolerancja , ja na prawdę wierzę że się wam uda[emoji110] na prawdę mam dobre przeczuciaSłabo przybiera ż tego co mówiła no i że dzidzia mała bo 2 tyg mniejszą niż powinna
To mamy podobnie, też zaczęłam siwieć w LO, na studiach już się farbowałam, więc teraz.. Cóż, wolę się nie wypowiadać..... [emoji15]Tak piszecie o farbowaniu i u mnie już znów zaczynają wychodzić siwki...Ale chyba dopiero przed porodem pofarbuje żeby niemysleli że jakaś emerytka przyjechała rodzić haha nawet mój dobrze wie że mam mega duzo siwych włosów to ostatnio mówi "Boże Ty jesteś coraz bardziej siwa, skończ się tak przejmowac bo jeszcze trochę i będziesz miała tylko siwe" - stres stresem , ale to taka moja uroda pierwszy siwy włos pojawił się u mnie chyba koło 16 roku życia [emoji3]
Aga jesteśmy wyjatkowe poprostu [emoji16]To mamy podobnie, też zaczęłam siwieć w LO, na studiach już się farbowałam, więc teraz.. Cóż, wolę się nie wypowiadać..... [emoji15]
Dodam tylko, że jednak jestem trochę starsza... [emoji20]
Miejscami mam więcej siwych niż "normalnych"... [emoji20]Ja na razie przestałam farbować,ale za to musze namierzać siwusy i usuwać ręcznie,bo też już mam niestety![]()