Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Czyli moje macierzyństwo będzie kręcić sie wokół cyckow[emoji23] jak nie laktator to mały [emoji16]W miedzy czasie[emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli moje macierzyństwo będzie kręcić sie wokół cyckow[emoji23] jak nie laktator to mały [emoji16]W miedzy czasie[emoji6]
Tak najpierw miałam normalne usg pomierzyla mała i w ogóle wody plodowe łożysko przepływy a później zajęła się serduszkiemTak, we wtorek o 18. Mam nadzieję , że coś więcej mi powiedzą. Malutka nóżki przesunęła i kopie w drugi bok heh. Może jej wygodnie tam nisko od kilku dni..
* @Nowaja16 czy jak byłaś na echu , widziałaś córeczkę przez USG ? Podali Ci wagę i ułożenie dziecka ?
Haha, oby nie!Czyli moje macierzyństwo będzie kręcić sie wokół cyckow[emoji23] jak nie laktator to mały [emoji16]
Też biorę acard i zastrzyki będzie dobrze :*Dziekuje Wam bardzo , wszystkim razem i kazdej z osobna[emoji11]
jem obiadek i ide się z dziećmi na spacerek odstresowac...
Margana ja przez te dzikie tłumy z rok byłam na swiebodzkim
Oj, obyś się nie zaraziła....Ibufen dałam bo to to samo ale bardziej przeciwzapalnie i tak trochę się ocknal bo tak cały czas leżał. Jeszcze najgorsze, że mnie już też łamać w kościach zaczyna:/
Trzymam kciuki [emoji110]Dziewczyny jadę...boje się...
Tylko skąd tu weźmiesz "normalne"? [emoji23][emoji6]Haha, moze lepiej nie. Te "normalne" nuech nas prostuja[emoji23]
No my tak zwykle raz do roku jedziemy, ale zawsze planowalismy jak schodzilam z nocki. To wtedy bylismy bardzo wczesnie i dopiero sie rozkladali. Teraz M pojechal o 9.00 to byl koszmar. Tym bardziej, ze sklepy pozamykane.Dziekuje Wam bardzo , wszystkim razem i kazdej z osobna[emoji11]
jem obiadek i ide się z dziećmi na spacerek odstresowac...
Margana ja przez te dzikie tłumy z rok nie byłam na swiebodzkim
No dobra, nie "normalne" a mniej nerwowe[emoji23]Tylko skąd tu weźmiesz "normalne"? [emoji23][emoji6]
Oby do środy podrosła [emoji110]Wracam do domu. Jutro mam echo serca a w srode kontrola usg. Dokladam acard wieczorem. Lekarze wyszło że Zosia waży 900g