Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi sie sxyjka skracala od 16tc. W 18tc mialam pessar zalozony, a szyjka juz byla taka jak powinna byc w 32tc. W sumie jak mi sie te skurcze zavzely w 22tc to lekarz powiedzial, ze gdyby nie pessar to bym urodzila.Ja tez spiro lezalam w domu prawie nie sprzatal maz mi pimagal,mama ale sporo chodzilam robilam jakies jedzonko ja mialam oessar od 19 tyg a ty?teraz fenetrol chyba juz nie daja do domu
A moja cora początek maja 2015A to Twoj ten sam rocznik co moj. Moj z kwietnia 2015
Jeszcze nie byłam, wizytę mam 16 listopadaRedavecad i Olaaa7 - zobaczymy jak te wyliczenia mają się do rzeczywistości byłyście już na wizycie?
Margana teraz musi się udać !
Skoro ostatnia @ 2 października to masz tak samo jak jaDziewczyny obliczalam sobie teraz na różnych kalkulatorach ciąży tydzień ciąży i na jednym wyszedł mi 5 tydzień na drugim 6 a na trzecim 7! Któremu wierzyć? Moja ostatnia miesiączka to 2 pazdziernika
U nas bez zmianDziewczyny... A nieśmiało w sumie zapytam... jak u Was z seksem w ciąży?
Dzień dobryZaczynam 6 tydzień
Jeszcze nie byłam, wizytę mam 16 listopada
Skoro ostatnia @ 2 października to masz tak samo jak jaczyli dziś zaczynamy 6 tydzień
U nas bez zmiankochamy się jak wcześniej, no może trochę rzadziej bo szybciej padam wieczorem
Dziewczyny postanowiłam iść dzisiaj zrobić betę, jaki jest prawidłowy wynik w pierwszym dniu 6 tygodnia?