Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam problem z piciem, czasami w ogole zapominam, ze trzeba pic. Ale teraz co chwile mnie cisnie na pecherz. Z waga za to w poprzednich ciazach szlam jak burza, chociaz nie od poczatku. Z synkiem przez wymioty schudlam 6 kg ale wynik koncowy to 25 na plusie, z corka niechudlam na poczatku ale tez nie tylam bo ciagle mnie mdlilo a wynik koncowy 24 kg na plusJa od dzis mam projekt WODAcodziennie będę sie pilnowac by wypic butelke wody, bo u mnie z tym kiepsko
w obu ciazach miałam malowodzie, wiec teraz woda musi byc priorytetem
mam nadzieję, że mój pęcherz to wytrzyma
![]()
Dokladnie ja to samo. Tylko ja to pije tylko herbaty zwykle I ziolowe nic innego mi nie smakujeDziewczyny ja też mam problem z piciem, piję może z 0,75l dziennie i to tylko kawa zbożowa, herbata, czasem jakaś słodka woda, jakoś nie umiem pić zwykłej wody.
Ja zawsze piłam kawę rozpuszczalną i w sumie to był jedyny napój jaki piłam, ostatnio jakoś stwierdziłam, że nie mam na nią ochoty i przerzuciłam się na inkę, ale jakoś też zbytnio mnie do niej nie ciągnie. Ogólnie jakoś mam jakby mniejszy apetyt, tzn jem normalnie ale tak bez ochoty.Dokladnie ja to samo. Tylko ja to pije tylko herbaty zwykle I ziolowe nic innego mi nie smakuje
Dziewczyny ja też mam problem z piciem, piję może z 0,75l dziennie i to tylko kawa zbożowa, herbata, czasem jakaś słodka woda, jakoś nie umiem pić zwykłej wody.
A jak to jest z wagą po porodzie? Ile z tego co się przybrało się traci?
Ja straciłam wszystko a przybrałam 22kg. Przy karmieniu się fajnie traci, jesz i chudniesz. To lubię![]()
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom