• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Byl taki okres "wysyp" na te imiona ja pamietam jak moja sie urodzila to byly same Julki ,Lenki i Oliwki .
Moim zdaniem kazde imie ladne jest.
A ty juz kochana nie spisz?jak sie czujesz?
Patrzyłam na statystyki w imionach :) i patrzyłam od 2000roku :) i Julki właśnie są od 2000 roku w pierwszej 4 a Lenki były tylko z cztery lata na podium i już jest duży spadek bo w zeszlym roku i poprzednim już nie były najliczniejsze [emoji1] tylko właśnie gdzieś koło Oliwii na 10 a na tym mi zależy by inie było wśród tych popularnych by dziecka nie skrzywdzić, ale nie żeby było w pierwszej 5 [emoji16] a Julki niestety są od 18 lat...

Uffd troche nadrobilam....powiem wam dziewczyny ze pojechalam z D na zakupy i ten sport juz nie dla mnie. Lazilam powoli a mimo to brzuch sie spinal...blizna bolala i krocze. Takze oznajmilam mu ze na targ i wieksze zakupy sam chodzi. Ja moge do biedry jechac jedynie ma powolne chody z wozkiem miedzy polkami.
Teraz sobie leze odpoczywam a mlody kopie jak szalony....wrocil do zycia.
Kurde zjadlam o 12 2 sniadanie. Bo pojechalam na zakupy , musze brac ze soba jakas kanapke i glukometr w razie co.
Dziewczyny powiedzcie mi jak wy dajecie rade wepchac w siebie te 6 posilkow?dla mnie to masakra....ja jadlam 3 razy dziennie i nie za duzo......a teraz czubata jestem a niedlugo obiad (kalafior,brokul do tego pol pomidorka i kawalek miesa z indyka) kurde za duzo tych posilkow

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry