T
taycia
Gość
Macie coś sprawdzonego bez recepty na opryszczke?
Jak naturalnie to wyczyscic wywarem z melisy ,a posmarowac naturalnym miodem.
Mi zeszlo po 2 dniach i nie wrocilo do tej pory ,a bylo to gdzies poltora roku temu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Macie coś sprawdzonego bez recepty na opryszczke?
No takie rzeczy lepiej sprawdzic biz cos przeoczyc. Ja mojej juz kilka razy robilam i ciagle wychodzi jak bym sie na sile doszukiwala[emoji6]Właśnie muszę mu te testy zrobić, bo gdyby było wszystko ok to plamki by nie bylo
Też miałam pisać ? I jak sytuacja?@Onaszczesliwa2018 kochana jak tam?
To prawda. Robaki tez czesto uczulaja.Zbadaj jej krew mocz i kal moja miała aż krosty czerwone tylko na łokciach i kolanach drapaka się strasznie arelgolog przepisała taka maść i kazała zrobić badania bo często zmiany skórne wychodzą jak w organizmie coś jest ja czekam na wyniki
jakos dlugo bez wiesci , nie ?@Onaszczesliwa2018 kochana jak tam?
Pewnie napisze jak tylko bedzie mogla.Też miałam pisać ? I jak sytuacja?
Właśnie długo, też co chwilę sprawdzam czy nie pisałajakos dlugo bez wiesci , nie ?
My dosc czesto badamy krew zeby zobaczyc czy ob i crp w normie. Wiec to mam pod kontrola. Na pasozyty itd od imunologa co pol roku badania plus wszyscy sie odrobaczamy raz w roku.Zbadaj jej krew mocz i kal moja miała aż krosty czerwone tylko na łokciach i kolanach drapaka się strasznie arelgolog przepisała taka maść i kazała zrobić badania bo często zmiany skórne wychodzą jak w organizmie coś jest ja czekam na wyniki
Dokladnie.... Mam probowac. Ale tak jak mowila rano tez moze podwyzszyc cukier ze lepiej np na 2 sbiadanie kefir jogurt np z kiwi.Ja zauwazylam ze jak zjem z rana to nam wysoki, muszę dopiero później nabial
My dosc czesto badamy krew zeby zobaczyc czy ob i crp w normie. Wiec to mam pod kontrola. Na pasozyty itd od imunologa co pol roku badania plus wszyscy sie odrobaczamy raz w roku.