• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie pierwszy raz bol I zawsze paracetamols mi pomaga dwie na raz 1000mg
RaZ nie pomogl i spanikowalalm na ip 8 marca ale skurczy brak ale to wyedy wziekam paracetamols I pokrchalam na ip

Teraz juz czekam do 2 h biore nastepne I jesli nie to pojade no chyba ze hak skurcze co 5 minto wiadomo nie biore paracetamols tylko jade [emoji28][emoji28]

reklama
RaZ nie pomogl i spanikowalalm na ip 8 marca ale skurczy brak ale to wyedy wziekam paracetamols I pokrchalam na ip

Teraz juz czekam do 2 h biore nastepne I jesli nie to pojade no chyba ze hak skurcze co 5 minto wiadomo nie biore paracetamols tylko jade [emoji28][emoji28]

Jakos 30 min czekalam az bol przekdzue wtedy a to za szybko na ip pojrchalam chyba

Haha, oby te co 5 minut to juz w odpowiednim czasie byly[emoji3]

Hej dziewczyny nie było mnie troszkę czasu a tu 5869/6563 stron do nadrobienia niema szans niedam rady a tak się mamy Nikos rośnie i jak się okazuje to niezły cwaniak ułożony posladkowo co lekarza mocno zamiepokoilo i mnie również czyaluszek kturejs z przyszłych mam również jest tak ułożony??? Lekarz nie chciał nic mówić tylko tyle damy mu czas do 10 maja.....Zobacz załącznik 849081
Ładnie wyglądasz :-)

Veraska - kurde, ale Ci spadlo... Az za mocno ten cukier. Lekarz nic nie komentowal?

Onaszczesliwa2018 - dobrze ze juz w domku. Odpoczywaj

Jeszcze nie byłam u lekarza. Dopiero po majówce idę. Chyba że coś będzie się działo...
No..sama się zdziwiłam. Ale dr mi mówił,że coś takiego może być,że mi spadnie. Ale nie sądziłam że aż tak. :-) ale nie martwię się, żeby mieć spokojny sen.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry