Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
To ja duzo przytylam, karmilam i malo co stracilam :/ mam nadzieję, ze teraz mi sie uda nie przytyć tak dużo, bo juz całkiem bym wyglądała jak wieloryb![]()
Badalas tsh ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To ja duzo przytylam, karmilam i malo co stracilam :/ mam nadzieję, ze teraz mi sie uda nie przytyć tak dużo, bo juz całkiem bym wyglądała jak wieloryb![]()
Cześć wszystkim,
mam nadzieje na bycie mama w lipcu. Mam 9 miesięcznego bobasa i dziś na teście wyszedł mi cień cienia. Niestety spojrzałam na test później niż po 10 min więc obawiam się że może to być fałszywy wynik. Według moich obliczeń jestem 11 dni po OWU którą badałam testami bo karmie piersią i jeszcze nie wrócił mi okres, wiec w sumie nie wiem kiedy w moim przypadku test powinien wyjść wiarygodny bo ciężko liczyć w którym dniu cyklu jestem
Ktoś ma podobne doświadczenia?
w 11 dniu po OWU może os wyjść? ... (jesli w ogóle do OWU doszło)Karmie 7 mscy 6 Tydz ciazy Ale mAm okres 23/9 ostatni
No ciezko bedzie u ciebie skoro go nie masz , idz na bete moze to wyjdzie czy jestes czy nie
Ciężko powiedzieć, niby na testach jest napisane, że wykrywają 6 dniową ciąże, ale też nie wiadomo kiedy doszło do zapłodnienia. Możesz próbować, jeśli nic nie wyjdzie tzn że było za wcześniew 11 dniu po OWU może os wyjść? ... (jesli w ogóle do OWU doszło)
Oczywiscie mi test wyszedl 4 dni przed terminem @ ok 10 dni po owu kreska slaba ale juz byla teraz jest mocniejsza z kazdym dniemw 11 dniu po OWU może os wyjść? ... (jesli w ogóle do OWU doszło)
Mi wyszla kreska blada w 24dc czyli 10 dni po owu.w 11 dniu po OWU może os wyjść? ... (jesli w ogóle do OWU doszło)
Badam regularnie bo w rodzinie mam takie przypadki, ale wszystko idealnie. Badalam tez inne hormony, i bylo ok. Ogolnie mam problem z waga, ciezko mi cokolwiek zrzucic a kilogramow mam duzo za duzo. Poltora roku temu bylam tak zdesperowana, ze przeszlam na dietę bialkowa, gdzie w meczarniach zrzucilam 30 kg w pol roku, ale szybko mnie oczywiscie dopadl efekt jojo, i znów mam tyle samo. Cwiczylam duzo, do dietetykow przeroznych chodzilam, unarzekalam się lekarzom, i dalej nic. Jeszcze jak bym jadla nie wiadomo ile to bym rozumiała, ale staram sie jesc te 4-5 posilkow, slodyczy nawet nie lubie.Badalas tsh ?