martaaa515
Fanka BB :)
Jedź, nawet się nie zastanawiaj. Trzymam kciuki [emoji8]Jako mega dużo nie ale mało też nie [emoji20]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jedź, nawet się nie zastanawiaj. Trzymam kciuki [emoji8]Jako mega dużo nie ale mało też nie [emoji20]
Gratuluję udanej wizyty ale dzidziol duzyNo mi tez mowil 30-32, a jak dzwonilam to powiedzial, ze 29 tez bedzie ok.
Ale w szoku jestem jak juz widac wszystko tsk ze szczegolami. Komory i przedsionki serca, komory mozgu, nerki, zoladek.
Moja miała buźkę schowana bo glowka niskoPodobno kiepsko widać gdy jest już dzieciątko buźka wpasowane do wyjścia![]()
To super, ze juz calkiem ok! I zadowolona jestes z tego lekarza?A dzięki leci...maz ma urlop pogoda ładna to dużo czasu na dworze spędzamy. Mam wizyty co tydzień teraz. Przepływy już zupełnie Ok, cukrzyca wyrównana , mała waży 1150 więc cały czas do przodu![]()
Już jedziemy@Onaszczesliwa2018 trzymaj się tam z maluszkiem.
Super ze wszystko ok. Ale wyrownalas dieta czy insuline bierzesz? Pewnie ze wykorzystuj pogodeA dzięki leci...maz ma urlop pogoda ładna to dużo czasu na dworze spędzamy. Mam wizyty co tydzień teraz. Przepływy już zupełnie Ok, cukrzyca wyrównana , mała waży 1150 więc cały czas do przodu![]()
Dobrze, oby to nie było nic takiego. Trzymam kciuki za WasJuż jedziemy![]()
No ooby tylko na tym 3/4D było widać bo jeszcze nigdy nie miałam i bardzo jestem ciekawa jak wygląda nasze Maleństwo [emoji16][emoji16]Moja miała buźkę schowana bo glowka nisko
Super wiadomość [emoji16][emoji16][emoji16] dobrze, że te leki pomogły i już ładnie rośnie Wasza KruszynkaA dzięki leci...maz ma urlop pogoda ładna to dużo czasu na dworze spędzamy. Mam wizyty co tydzień teraz. Przepływy już zupełnie Ok, cukrzyca wyrównana , mała waży 1150 więc cały czas do przodu![]()