reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny czy dużo tego służy macie przed wizytą i lekarza bardzo dużo to było jak zaczęłam brać luteine tylko troszke

3jgxskjoovkwkde5.png
Ja różnie. Czasami leci go więcej a czasami w ogole nie wycieka. Dzisiaj akurat podbrzusze pobolewa bardziej to i śluzu jesr odrobine wiecej. Ale boli glowie po bokach w jajnikach.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

reklama
U mnie prawie nic i gdyby cycki nie bolały to objawów ciazy nie mam. Zaczyna mnie to trochę martwić chociaż powinnam się cieszyć że się nie męczę tak jak co poniekture z was [emoji4]

3jgxskjoovkwkde5.png

U mnie prawie nic i gdyby cycki nie bolały to objawów ciazy nie mam. Zaczyna mnie to trochę martwić chociaż powinnam się cieszyć że się nie męczę tak jak co poniekture z was [emoji4]

3jgxskjoovkwkde5.png
Mnie oprócz bóli podbrzusza, śluzu i bólu cycków no i zgagi o nic bogu dzieki nie dolega. Nie martw się kicia, może jeszcze jakieś objawy u Ciebie wystąpią.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziś zaczęłam 9 tydzień ciąża. i jakoś tak ZBRZYDŁAM :( moje wlosy są jakos dziwnie inne mam ziemistą cerę i mam pełno krost, co nigdy nie miałam z tym problemu.

To mi strasznie włosy się plączą :-/

Dziewczyny czy w ciąży farbujecie włosy? Mi się już odrosty robią a zapomnialam ginki spytać o to farbowanie :-/

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Dziś zaczęłam 9 tydzień ciąża. i jakoś tak ZBRZYDŁAM :( moje wlosy są jakos dziwnie inne mam ziemistą cerę i mam pełno krost, co nigdy nie miałam z tym problemu.
Może dziewczynka będzie moja moja miała ze przy wszystkich corkach bylabrzydka jak cholera wszędzie Pruszcza tłuste włosy połamane paznokcie zabralysmy jej urodę [emoji4]

po tym jak sie pochwalilam, ze plamienia mi zanikly to nasteonego dnia znow sie pojawily. wiec dol mialam oczywiscie. ale jest poprawa. wczoraj przez wiekszpsc dnia czysciutko i dzis od rana tez. wiqdomo, ze ciagle panikuje. przez ta luteine wycieka ze mnie wiecej. nieraz doslownie czuje chlupotanie i jestem pewna, ze to musi by. krew skoro taka ilosc. a tam czysto. nie wiem kiedy w tym temacie bede spokojniejsza.
no i mam mdlosci. od piatku. marzylam o nich zeby zyskac spokoj. wiec przyszly. co prawda jak poworwnam do tego co mialam z chlopakami to takie mega lightowe. ale jednak sa. calodniowe. tyle, ze tym razem jak cos zjem na moment mi mija a z chlopakami nie moglam wcale jesc. z Filipem pierwsze tygdonie to jablka i arbuz a z Teosiem awokado i biale pieczywo. teraz to moja dieta jest nega bogata przy tym.
a siku hcodze w nkcy tylko raz. a potem usnac nie moge za szybko. tej nocy to juz w ogole kiepsko bo jak odzysnelam to obudzila sie Teos z placzem. na wieczor dostal wysokiej goraczki i cos gp tam w nocy meczylo.

reklama
Krosty i ja mam, może nie tyle na twarzy co na dekolcie... czytałam, że może to być przez jakąś infekcje grzybiczą a do tego mam jakieś takie upławy kremowe i śluzu sporo.
Dzisiaj mam straszne mdłości. Wszystko mi śmierdzi, jeść nie mogę. Uwielbiałam jajka a dziś jak mąż sobie ugotował to do teraz mi się odbijają, musiałam leżeć przy otwartym balkonie dopóki się nie wywietrzyło [emoji23]
W poprzedniej ciąży oprócz bóli piersi nie miałam w sumie żadnych objawów a teraz oprócz wymiotów mam chyba wszystko [emoji2]

Napisane na HTC One M9 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry