[emoji110][emoji110][emoji110]Zbieram się na wizytę, poproszę o kciuki [emoji110] i trzymam swoje za pozostałe wizytujące [emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
[emoji110][emoji110][emoji110]Zbieram się na wizytę, poproszę o kciuki [emoji110] i trzymam swoje za pozostałe wizytujące [emoji4]
To też [emoji110][emoji110][emoji110]za wizytujące dziś
ja jadę na 10tą![]()
To też oczywiście mocne [emoji110][emoji110][emoji110]Ola co ty bedziesz robic z wolnym czasem? Oczywiscie kciuki za wizyte zacisniete. Ja mam dzis prenatalne.
Tylko męskie były (najmniejsze M) [emoji23]Extra koszulka....lubie takie [emoji7]
Oj tak, ale stresu mi trochę zafundowała...Takie sa te nasze male malpiszonki....potrafia czlowieka niezle zaniepokoic...ale super ze wsio ok.
Ooo to gruba kasa [emoji16][emoji16][emoji16] trzymam kciuki byś była najbliżej heheZaklady obstawiane na 10 zl. Nas jest 5 wiec do zgarniecia z puli 50 zl![]()
Mamy są czasem najlepsze z komentarzami [emoji23]Ale cie pocieszla. Te mamy to maja gadane twoja ze gruba jestes ,moja ze stara jestem hahahahaha no nie moge !
Zazwyczaj mieszczę się do90 (88 84 taki standard ) a myjesz ręce przed każdym pomiarem to ważne żeby nie były tłuste bo inne wyniki wychodząWlasnie slyszalam o tym ze sie nie tyje a nawet chudnie. Jesz regularnie ,nie doprowadzasz do glodu i malo przetworzone rzeczy..... Wiec z jednej strony to meczarnia a z drugiej same plusy bo nie tyjesz. A tym ze nie jestes glodna nie glodzisz malucha. Jak cukier u ciebie rano? Ja dzis mimo kolacji o 22 99 na bank czeka mnie insulina na noc.
Dobrze, że chociaż ciśnienie się stabilizuje [emoji106]Powiem ci kochana ze tragedi nie ma. Wzielam sobie te dwie ruchome tab
Rozstawilam na godziny i wczoraj najwieksze 147/92 uffff troche za wysokie ale bez tragedi. Za to cukier do dupy i pewnie insulina na noc mnie czeka.