Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Idź idź jak masz ochotę i się zrelaksuj -nalezy Ci się [emoji4]Sephora znowu mnie zaprasza na zakupy z rabatem [emoji23][emoji23] chyba oglosze bankructwo albo mąż mnie z domu wyrzuci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Idź idź jak masz ochotę i się zrelaksuj -nalezy Ci się [emoji4]Sephora znowu mnie zaprasza na zakupy z rabatem [emoji23][emoji23] chyba oglosze bankructwo albo mąż mnie z domu wyrzuci
Do 10 byłam na czczo później zapytałam i mogłam zjeść na szczęścieO matko, wspolczuje. Przeciez to planowe przyjecie, powinno miejsce czekac. Ale chyba na czczo nie jestes?
O Matko :/współczuję ale się naczekaszDziewczyny ja juz przyjęta do szpitala ale dalej siedzę na korytarzu i czekam na łóżko od 8 ranomasakra
Wlasnie polozna mowila ze dzieci przy cukrzycy wcale nie musza byc wielkie ze rodza sie maluszki. Takze wyjdzie to sie dowiem co i jak . moje byly drobne i nie dlugie najdluzszy mial 52 cm. No chyba ze ten postanowi byc kolosem i mnie zaskoczy.oliwka przy nadcisnieniu dzieci moga rosnac wolniej za to przy cukrzycy duze z tego wniosek, ze twoj bedzie mial wage idealna![]()
My mamy taki z podajnikiem...raz na kilka dni ladowanie i spokoj. Ale to dom hmmm nie wiem 45 lat temu tesc stawial. Teraz sa inne technologie i mozliwosci.Dlatego my nowy dom będziemy ogrzewać pompą ciepła. Żegnaj piecu i potrzebo palenia w nim.
Po prostu nadszedl jego czas i wyszedl. Dobrze ze byl na tyle rozwiniety ze nie bylo problemówA u mnie wyniki idealne nie wiadomo dlaczego Kacper tak szybko wyskoczył. Łożysko było 2 stopień
Trzymam kciuki za dobre ktg.Na razie tak jefnorazowo jade, bo mam te skurcze i ze wzgledu na problemy w pierwszej ciazy. Nie wiem czy potem zaleci jakos regularnie.
52 cm to dlugie przymoich 49Wlasnie polozna mowila ze dzieci przy cukrzycy wcale nie musza byc wielkie ze rodza sie maluszki. Takze wyjdzie to sie dowiem co i jak . moje byly drobne i nie dlugie najdluzszy mial 52 cm. No chyba ze ten postanowi byc kolosem i mnie zaskoczy.
A ile ci kg przybylo? Jak dla mnie mlody moze wazyc 2.5 jak i 4 kg. Tylko zeby bylo ok.rzeczywiscie dziwnie mierza..... U mnie dzieciaki 46cm ale to 33 tyg ,37 tyg 52 i 50 cm. Jak dla mnie w sam raz.52 cm to dlugie przymoich 49tylko tu od polowy glowy mierza , tak dziwnie ... ale malutkie byly, drobne tez... dlatego niezdziwie sie jesli i teraz tak ... chociaz w tej ciazy najzdrowiej jem i nie wymiotuje jak poprzednio...
Chyba tak stwierdził, że ciasno się zrobiło i się ewakuujePo prostu nadszedl jego czas i wyszedl. Dobrze ze byl na tyle rozwiniety ze nie bylo problemów