• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A czemu cc ma koniec? Zle ulozenie ktg I cisnienie?
Nie ja miałam wskazania miałam CC ustalone 4 dni po terminie a akcja ruszyła się prędzej. Jak przyjechałam jeszcze było małe rozwarcie wiec stwierdzili, że poczekają a ból taki, że cała noc chodzilam, nie spałam. O 6 rano zrobili ktg tętna nie mogli poszukać, rozwarcie poszło i potem szybko na CC żeby zdazyc zrobić. A z Kacprem jak już pojechałam to już rozwarcie szlo, skurcze regularne i szybko cieli. A miałam CC zaplanowane 3 dni przed terminem. Także nigdy się nie można nastawiać, że jedziesz i tego dnia o tej i o tej urodzisz☺️ przynajmniej w moim przypadku ☺️

reklama
U mnie lekarze lubią jak się akcja zaczyna, bo twierdzą, że wtedy dziecko bardziej przygotowane. Także narazie też ten termin CC mam ruchomy, bo jak bedzie ok to mozliwe, że jeszcze z tydzień przeciagna

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry