reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
mnie te pierwsze bole porodowe nie ruszaja, gorzej przed samym porodem a porod to juz calkiem .... po pierwszym starsznie szarpalymnie szwy po drugim bolesnie zwijala sie macica ...co tym razem?
ty dlaczego cc mialas ?

Po cc tez nie lekko
Rana b boli ze chodzilam w pol a kazali chodzic bo lepiej

Cala ciaze mialam lozysko przodujace centrale [emoji25]nie ruszylo sie
Zaxwlam krwawic 29 tc i sterydy
Co tydz bylam na ip kreawienie az 35 tc zdecydowali ciac bo co chwile krew nie bylo ok

To prawda... a jeszcze dodam @Peugeotka ze przeważnie Włosi (ogólnie obcokrajowcy) są na kontraktach, maja inne umowy i zarabiaj w PL w € nie w pln, wiec może te 4000 x 4 ;) No i paradoksalnie to co pisze @Margana tez jest prawda, ze czasami i bez studiów zarabiasz więcej... Kurcze trudno przewidzieć czasami.

A to Moze Rzeczewiscie wysylac cv i mowisz ze potem placa w €? Ale to polacy nie zazdrosni czy udaja ze nie wiedza? Jak to wyglada?

Jak wlochy? Kiedy wrecaszz?

To coś jak u mnie, dzisiaj z rana też ból jak na @ tylko po nospie i magnezie przechodzi. Najgorzej rano jak się poruszam potem już raczej takie twardnienia w ciągu dnia i brzuch robi się twardy i tak ciągnie na dół

Ja juz tez Po tabsach[emoji29]dol brzucha okropny hak na okres ale naj ze przechodzi [emoji110]no jezcze cxas mamy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry