reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Marika mam podobnie;) właśnie piore i prasuje na zmianę..w poniedziałek kończymy 30tc To już się można wziąć za to ;)

Ja dzisiaj zabrałam się za pakowanie torby, bo coś czuję że pierwsza się za Was rozpakuję. Skoro szyjka się dalej skraca i brzuch mnie ostatnio pobolewa, więc czas się przygotować :/

reklama
Jest dziewczyny ciezko. Dzwonil doktor kretowicz i potwierdzil ze to wyrok. Ze dobrze bylo by porozmawiac z psycho. Boze dobrze ze D ma wolne i ze mam 3 dzieci zdrowych. Bo wiecej miec nie bede. Najgorsze to ze tak pozno....opluje tego z usg na fundusz...w 18 kretowiczowi juz nic nie pasowalo...mialam powtorzyc za tydz. A ze mialam 3 dni pozniej na nfz i powiedział ze jest ok to dalam spokoj. Boze a teraz co...... Rozpacz bo wszystko mam i po co jak nie bedzie malego. Zamiast chodzic na spacery bede musiala kupić trumienke. Dziewczyny narazie nie bede pisac...was dolowac. Bede was podglądać bo zwiazalam sie z wami. Zycze wam zdrowych maluszkow ! Ja musze szykowac sie na zalobe.....i ulozyc sobie w glowie wszystko
Współczuję bardzo [emoji20][emoji26]
... [emoji20]

A temu lekarzowi na nfz to bym chyba..... [emoji35]

Jest dziewczyny ciezko. Dzwonil doktor kretowicz i potwierdzil ze to wyrok. Ze dobrze bylo by porozmawiac z psycho. Boze dobrze ze D ma wolne i ze mam 3 dzieci zdrowych. Bo wiecej miec nie bede. Najgorsze to ze tak pozno....opluje tego z usg na fundusz...w 18 kretowiczowi juz nic nie pasowalo...mialam powtorzyc za tydz. A ze mialam 3 dni pozniej na nfz i powiedział ze jest ok to dalam spokoj. Boze a teraz co...... Rozpacz bo wszystko mam i po co jak nie bedzie malego. Zamiast chodzic na spacery bede musiala kupić trumienke. Dziewczyny narazie nie bede pisac...was dolowac. Bede was podglądać bo zwiazalam sie z wami. Zycze wam zdrowych maluszkow ! Ja musze szykowac sie na zalobe.....i ulozyc sobie w glowie wszystko

To bardzo przykre, nie ma słów pocieszenia w takim momencie...trzymajcie się razem i przetrwajcie to dla Waszych dzieciaków..

@oliwka_11 współczuję bardzo. Nie znajdę słów żeby Cię pocieszyć. Z resztą żadne słowa nie pomogą. Jestem z Tobą myślami. Pamiętaj że zawsze możesz na nas razem i każda z osobna liczyć.

Bardzo mi przykro że cię to spotyka, wiem jaka to tragedia jak bardzo boli niemoc... Przeszłam przez to piekło bo inaczej tego nazwać nie umiem i bardzo Ci współczuję.. Najgorsze co może spotkać rodzica to nie móc pomoc swojemu dziecku i musieć myśleć o najgorszym... Szczerze nie będę pisała że będzie dobrze... Mi tak każdy pisał i co.. ***** było.. A tylko niepotrzebnie miałam nadzieję, a mając tyle opini lekarzy ile miałam i tak jasno przedstawioną sytuację powinnam wiedzieć jak to się skończy.. Ale matka zawsze ma nadzieję.. Trzymajcie się :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
[emoji50][emoji50] a ja myślałam ze mam dużo [emoji50]

Wpędzasz mnie w kompleksy i nakręcasz zakupoholizm ;) a na serio to jak wrócimy jedziemy po komodę, wiec ogarnę, wypiore i sprawdzę tez czy wystarczy wszystkiego.

A jakoś rozmiarami układałas?
Hmmm tak troszkę, ale nie wkręcam się bardzo bo rozmiar rozmiarowi nierówny, jedno 56 takie jak 62 itd.. :D więc na luzie :)

Oliwka bardzo mi przykro jak to przecztalam to łzy sama płyną. Trzymam kciuki żeby wyniki były szbko i żeby udało się uratować Twojego synka przykro mi to pisac ale zycze ci zeby Filipek się nie męczył oby rokowania były jak najwyższe A Wy bądźcie dzielni [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji173]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry