martaaa515
Fanka BB :)
Nawet sobie nie chcę wyobrażać co oni teraz czują...Dziewczyny rozmawiałam z Oliwka kazała was pozdrowić, kazać każdej z osobna o siebie i dzidzie dbac odezwie się do nas jak będzie gotowa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nawet sobie nie chcę wyobrażać co oni teraz czują...Dziewczyny rozmawiałam z Oliwka kazała was pozdrowić, kazać każdej z osobna o siebie i dzidzie dbac odezwie się do nas jak będzie gotowa
Ja przy corce kupilam zwykly spirytus setke[emoji3]Mój szlafrok i koszule są już w drodze i siebie do szpitala mam prawie spakowaną [emoji4] co kupić do pępka? Gaziki nasączone alkoholem?
Ja też mam pranie dopiero przed sobą, a już sił coraz mniejKurcze tez bym chciala miec to wszystko juz za soba, bo tez juz sil nie mam, a i coraz cieplej na dworze[emoji53]
U nas chyba bedzie w nocy, bo duchota caly dzien.Dziewczynki u nas była burza ,taka ostra jak na początek ;/ ja to się bonea w południe przespałam się dwie godzinki i teraz pewnie ciezko będzie zasnąć ;/
Aga cyce jajak donice ;D
Brzuszek ładnie rośnie![]()
Ja teżNawet sobie nie chcę wyobrażać co oni teraz czują...
Ja czekam na pierwsze więc mam tego od groma bo nie wiem co się przyda [emoji2] ale zdaję sobie sprawę że połowy mały nawet nie założy [emoji2]nie mam tyle tegoa prasowac umiem na
siedzaco nawet
No dokładnie, jakby mi teraz przyszło przy tym stać to bym zwariowałaKurcze tez bym chciala miec to wszystko juz za soba, bo tez juz sil nie mam, a i coraz cieplej na dworze[emoji53]
BardzoTrudny czas przed nią... Bardzo współczuję.
Teraz sie poleca suche traktowanie, ewentualnie Octanisept. Raczej nic innego Ci nie poleca. Ja niestem za niezastapionym spirytusem.ja poczekam na wytyczne neonatologa, przy wypisie mowia co i jak, dostosuje sie ...a najlepiej jakby ten pepek odpadl zanim wyjde...
Haha, no nie dziwie sie. Prezenty to super sprawa[emoji23]Tak, mały bardzo zadowolony ale był tak zajęty prezentami, że tylko zdmuchnął świeczkę i w ogole torta nie spróbował dopiero teraz je[emoji5]️