Mnie również 38 leci :/, ale ciąża już teraz ostatniaIle wiosen [emoji4][emoji4]mi 38 ale za dwa lata chcialabym trzecie bobo ostatnie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie również 38 leci :/, ale ciąża już teraz ostatniaIle wiosen [emoji4][emoji4]mi 38 ale za dwa lata chcialabym trzecie bobo ostatnie
Mój jest śpioch a sprzątanie mu nieźle idzie bo jest pedantem [emoji16][emoji16] więc jak na faceta zawsze dużo sprzątał i nie musiałam go prosić
Ja nie mogę uwierzyć, że kobiety, które niedługo zostaną matkami i być może już są matkami mogą być takie niedojrzałe [emoji33]. Sadzilam, że na forum ciążowym są raczej normalne osoby. Świat schodzi na psy.
Jezuuuu wyobrazilam sobue to, tanczace ciezarne jedzące pętel kiełbasy tanczace wokół goryla![]()
Moj tata na 50tke sobie kupił podobno to było jego marzenie nie wiem jak żyje 30 lat nigdy nie słyszałam o tym [emoji23] w każdym razie zaopatrzył się w motor kask skórzane gacie kurtkę po czym jeździ po wsi i to 60 na godz... można można [emoji23]
Jola trzeba do pudełka napisac będziesz na pierwszej stronie [emoji23]
Ja już mam rosół zrobiony
Kotlety opanierowane
Pranie w pralce a ja na tarasie
Naciesz się mężem [emoji2]Witajcie kochane :* Mam nadzieje ze u Was w porzadku wszystko mnie troszke nie bylo i nie jestem w stanie nadrobic . Mam meza na dlugi weekend wiec korzystamy ile sie daU nas wszystko wporzadku wizyta 4 maja . Udanej majówkiWam zycze
Moze uda mi sie zajrzec od czasu do czasu ale od przyszlego poniedzialku mysle ze bede juz bardziej aktywna,
Moja tez bo w 22t4d miała 780 g i wychodziło na 25 tydzien tylko może być duża bo wymiarowo tez większa. Mój ma prawie 2 m[emoji3]Hahaha no dokładnie kobieta ma sposoby na odwdzięczenie jak chce [emoji23]
A maluszek chyba z tych większych będziebo w 27+3 miał 1400 gram [emoji28] ale chyba zacznę rozważać ten kosz [emoji5] głównie te kolka mnie cieszą bo do salonu będę sobie mogła dzidziolka przewieźć
![]()
Co masz na myśli pisząc, że mam wywalone? [emoji23] ja po prostu potrafię odpuścić i zrobić później lub przełożyć na jutro [emoji12] a o facecie mówiłam w tej kwestii, że on sobie może spać w nocy a ja zajmę się dzieckiem bo on później da mi odpocząć jak wróci z pracy bo też potrafi sprzątnąćAaaaa to dlatego możesz mieć wywalone [emoji14] mój tez lubi porządek ale na pewno nie w skali jaka ja mam na myśli mówiąc „porządek” [emoji23]
Myślę, że jak się dziecka nie nauczy od początku takiego leżenia na nas tylko w łóżeczku to nie będzie wiedziało "co dobre" i nie będzie tak wykorzystywalo [emoji16][emoji16] a jak już zacznie to trzeba to ukrucic... Wytrzymać aż niestety zasnie ze zmeczenia, ale u siebie w łóżeczku [emoji1]...W domu chciał spać tylko na mnie, po odłożeniu się wybudzał.
Mnie bez chusty byłoby trudno, wybór był z rodzaju na rękach vs. w chuscie, nie wózek vs. chusta, więc dla kręgosłupa to raczej na plus wyszło. Używalismy raczej po domu, bo dość długo nie mogłam dźwigać na dłuższych dystansach.