malina_11
Fanka BB :)
Napisałaś raz i wystarczy. nikomu twoje złote rady nie są potrzebne skoro nikt o nie nie prosi. Pszykro [emoji850]I ja tez pisze to co uwazam za sluszne ...
Dobra dziewczyny. Chyba tez sie obraze![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Napisałaś raz i wystarczy. nikomu twoje złote rady nie są potrzebne skoro nikt o nie nie prosi. Pszykro [emoji850]I ja tez pisze to co uwazam za sluszne ...
Dobra dziewczyny. Chyba tez sie obraze![]()
Na jednorazowe okazje sprawdzają się takie apki na telefon z funkcją niani.Swietny pomysl[emoji3]
Zaczynasz mnie śmieszyć, mam wrażenie że do ciebie to jak grochem o ścianę [emoji23]No i umiera patrzac jakie zniwo zabiera nowotwor.
Taycia, mówisz, że nie atakujesz, ale zdarzyło Ci się porównywać do domesosu chemioterapię w tekście skierowanym do bliskiej osoby chorego. Nie nazwałbym tego szacunkiem. Wsparciem też nie. Tego szacunku do rozmówcy trochę mi u Ciebie brakuje. Czasem to własne zdanie warto pomnożyć przez szacunek do rozmówcy i dopiero owtórzyć usta.
No jak nie to zapałki do oczu i jazda [emoji3]
Jasne, wsystko zalezy od sytuacji.Ja rozumiem , ale są przypadki kiedy facetowi coś się może w pracy stać gdy jest zmęczonynie mówię o facecie, który ma papierkowa robotę
takiego by mi nie było szkoda w nocy [emoji16] a mój pracuje też na trzy zmiany więc to też jest dodatkowo męczące
Mam nadzieję że i u mnie się sprawdziJa ci powiem tak jako matka dlugo starajaca sie to wiadomo w glowie tylkp mysli Musze jak najlepiej bo insczej cos sie stanie
Po powrocie ze szpitala poznawanie rutyny dnia niemowlaka z obowiazkami juz nswet nie podstawowymi jak gotowanie obiadu ale np no moimi typu ribienie paznokci pristowanie wlosow maseczki [emoji23][emoji23]trwalo to do msca bo zazwyczaj lezalam z Nicole caly dzuen lub spacerki , lub popristu gapienie sie na nia czy oddacha mimo ze mialam monitor oddechu tzn ma do tej pory[emoji23]
Po mscu stwierdzilam Musze zyc normalnie skoro mam monitor no to naj pojde spac kirdy Ona spi za dnia i tak zrobilam lub kiedy spala przygotowalam obiad zribilam pazurki umylam wlosy ( godzine je myje I prostuje
Zawsze kamerka obok[emoji5][emoji5]
Ten lek jakis minal mi jak stwierdzilam no przeciez nic sie nie stanie mam monitor [emoji23][emoji23]
Ten monitor jakos pomogl mi psychicznie
Z tym spaniem tez roznie bywa[emoji6]A dzieciatko (o ile ma się jedno) sporo śpi i wtedy kobieta może odespaća jak facet wraca z pracy to on może się zająć a kobieta ma chwilę dla siebie
![]()
Ja ci powiem tak jako matka dlugo starajaca sie to wiadomo w glowie tylkp mysli Musze jak najlepiej bo insczej cos sie stanie
Po powrocie ze szpitala poznawanie rutyny dnia niemowlaka z obowiazkami juz nswet nie podstawowymi jak gotowanie obiadu ale np no moimi typu ribienie paznokci pristowanie wlosow maseczki [emoji23][emoji23]trwalo to do msca bo zazwyczaj lezalam z Nicole caly dzuen lub spacerki , lub popristu gapienie sie na nia czy oddacha mimo ze mialam monitor oddechu tzn ma do tej pory[emoji23]
Po mscu stwierdzilam Musze zyc normalnie skoro mam monitor no to naj pojde spac kirdy Ona spi za dnia i tak zrobilam lub kiedy spala przygotowalam obiad zribilam pazurki umylam wlosy ( godzine je myje I prostuje
Zawsze kamerka obok[emoji5][emoji5]
Ten lek jakis minal mi jak stwierdzilam no przeciez nic sie nie stanie mam monitor [emoji23][emoji23]
Ten monitor jakos pomogl mi psychicznie
Zapalki sie zlamia[emoji23]No jak nie to zapałki do oczu i jazda [emoji3]