martaaa515
Fanka BB :)
Tak ładnie gra [emoji4] sama bym się pod nią położyła ale się nie zmieszczę [emoji1][emoji1]Miałam tą matę przy mojej dwójce. Trzeciego nie było w planach więc się po byłam. Znów muszę kupić![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak ładnie gra [emoji4] sama bym się pod nią położyła ale się nie zmieszczę [emoji1][emoji1]Miałam tą matę przy mojej dwójce. Trzeciego nie było w planach więc się po byłam. Znów muszę kupić![]()
z ogromna przyjemnoscia , doloze jeszcze jakies gratisyPodam adres. Podeślesz?
To ja do Ikei tylko z mężemna wizyty z mamą itd brakuje cierpliwości [emoji23]
Wchodzimy z listą zakupów ułożonych po kolei działami, wkładamy do wózka, wychodzimy [emoji23]
Dokładnie, jak potrzebuje, to niech odkłada, a my się będziemy martwić później
Właśnie myślę, co mam zrobić...
Na pewno żurek z klopsikami, no i mam ochotę na ciasto, ale O miałby ochotę na orzechowe, ja na czekoladowe... I tak myślę, czy zrobić oba, czy nie wiem które...
No i jakaś pizza albo zapiekanka za mną chodzi... Albo lasagne ze szpinakiem... Hmmm, trudny wybór....
mistrz kompromisu !Ja z mamą bardzo lubię, bo mamy ten sam gust i możemy debatować nad nowymi filiżankami itpA z M. już nie pogadam, czy serwetki jednokolorowe, w paski czy może po jednej paczce ze wszystkiego
Mówi mi bierz co Ci się podoba i koniec
Ale mama w innym mieście, koleżanki w pracy w ciągu tyg, a siostra studiuje, więc ma różnie zajęcia i też lubi tam jeździć
Aga, a nie da się połączyć tego czekoladowego placka z orzechowym? Jeden taki, drugi taki i czymś przełożyć?Chyba że to zupełnie inne rodzaje ciasta są..?
Może zrób pasta al forno- tak jak lasagne, ale z makaronem zapiekaną?
Kiedy ja naprawdę wezme suszarke [emoji16][emoji16][emoji16] ale spakuje ja na końcu samym hehe [emoji1] ooo jeszcze szczoteczke do zębów muszę kupić i pastę i włożyć do torby [emoji16]Oj tam oj tam, ogarniesz!Ogarnęłaś remont, przeprowadzkę- to torby nie oganriesz??
![]()
Osz kurde, przygotowana jesteś nawet z tymi monetamiI pamiętaj, SUSZARKA...!!
:*
Koleguj się no...!Ale ja startowo ważyłam ponad 60
i przyrzekam, że jak czegoś chcę to sobie nie odmawiam, jak idziemy do knajpy wieczorem, albo M. akurat robi makaron i mam na niego ochotę to zjem
ale z drugiej strony pamiętaj że ja już STARSZA jestem [emoji14] więc ze zrzucaniem będzie trudniej [emoji14] Ale fakt, piję też pokrzywę i chodzę czasami na jakiś masaż, to mi się woda tak nie zatrzymuje też.
Ja muszę właśnie odebrać z OYSHO paczkę, czeka już ze 2 tyg... Wzięłam M-ki, pytanie czy będą dobre
:* :* :*
Byliśmy w Ikei, ale z facetem to pół funu, nie interesują go świeczniki, kwiatki, ramki itp.. muszę pojechać drugi raz z siostrąAle ważne że mamy 2 komody plus jakieś pudełka, segregatory do szuflad, 2 nowe patelnie itp
No i zjadłam hot doga
A jeszcze piekli przed wejściem kiełbę... i sprzedawali gofry... Mmmmm zdecydowanie muszę tam pojechać na głodnego
![]()
Oba będziesz miała "na zaś "[emoji16]Dokładnie, jak potrzebuje, to niech odkłada, a my się będziemy martwić później
Właśnie myślę, co mam zrobić...
Na pewno żurek z klopsikami, no i mam ochotę na ciasto, ale O miałby ochotę na orzechowe, ja na czekoladowe... I tak myślę, czy zrobić oba, czy nie wiem które...
No i jakaś pizza albo zapiekanka za mną chodzi... Albo lasagne ze szpinakiem... Hmmm, trudny wybór....
E tam jak z jogurtem to sam cukier to nie tak dużo [emoji1] choć wiadomo śmietana lepsza... Aż narobiłaś mi ochoty na truskawkiii [emoji33][emoji14][emoji14][emoji14]