ani_anita
Fanka BB :)
No właśnie oglądałam ostatnio u nich na stronie i nawet kilka mi się podoba.My jak sie urzadzalismy to najwiekszy wybor narozbikow byl w Agacie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie oglądałam ostatnio u nich na stronie i nawet kilka mi się podoba.My jak sie urzadzalismy to najwiekszy wybor narozbikow byl w Agacie.
No gdyby nie ciąża, to właśnie byśmy zaczynali wracać finansowo do normalności i wracać do równowagi, a tak, zamiast czasu na budowanie na spokojnie na nowo, jest sporo nowych problemów.Kurcze przykre to na prawde. Serio jest zle przez ciaze?
No gacie ważna rzecz. Ja mam gdzieś schowane z poprzedniej ciąży swoje wielorazowe siateczkowe. Tylko gdzie?? Się okaże że też będę bezJa musze powoli też z "kosmetycznych" zacząć coś kupować ale szczerze??? Nie wiem czego ja potrzebuje nawet do szpitala... Jestem rozwalona przez ten remont... Na końcu zostanę bez gaci![]()
Idź się schowaj. Jeny teraz będę cierpiała na niezaspokojona ochotę na truskawki.
I maja takie fajne rozwiazania. My np mamy taki z dwoma pufami chowanymi z boku.No właśnie oglądałam ostatnio u nich na stronie i nawet kilka mi się podoba.
Kurcze no ale, tak jak dziewczyny pisza, dziecka sobie sana nie zrobilas. To teraz wypadaloby przejsc przez to razem. U nas tez wiecznie kasy brak i problemy przez to, wiec rozumiem[emoji53] Tylko z ta ciaza nie moge pojac, tak jak by Cie winil[emoji53]No gdyby nie ciąża, to właśnie byśmy zaczynali wracać finansowo do normalności i wracać do równowagi, a tak, zamiast czasu na budowanie na spokojnie na nowo, jest sporo nowych problemów.
Hehe, mam taki sam problem... a myślałam sobie: tylko pamiętaj, gdzie schowałaś... a to dobrze nie rokujeNo gacie ważna rzecz. Ja mam gdzieś schowane z poprzedniej ciąży swoje wielorazowe siateczkowe. Tylko gdzie?? Się okaże że też będę bez
Ja na szczescie latwo znalazlam[emoji3]Hehe, mam taki sam problem... a myślałam sobie: tylko pamiętaj, gdzie schowałaś... a to dobrze nie rokuje![]()