Margana
Fanka BB :)
Trzymam kciuki zeby to nic powaznego nie bylo!Witam się spod poradni ż bólami okresowymi...chyba tu zejdę do wizyty nawet nospa nie działa...
Kciuki za wszystkie wizyty.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki zeby to nic powaznego nie bylo!Witam się spod poradni ż bólami okresowymi...chyba tu zejdę do wizyty nawet nospa nie działa...
Oby to niegroźne bole i przeszłyWitam się spod poradni ż bólami okresowymi...chyba tu zejdę do wizyty nawet nospa nie działa...
Arbuzzz mmmmm pycha ,ciekawe czy ja mogę musze sprawdzićJa za to dzisiaj 3 razy wstawałam. Mam czas na arbuza a on ma duzo wody potem biegami co wczoraj zauważyłam, że mi delikatnie kostki opuchly po calym dniu
Mnie wczoraj też bolalo ;(Witam się spod poradni ż bólami okresowymi...chyba tu zejdę do wizyty nawet nospa nie działa...
kurcze ... czekamy na dobre wiesci ,oby jak najszybciej !Witam się spod poradni ż bólami okresowymi...chyba tu zejdę do wizyty nawet nospa nie działa...
Dobrze, że trochę puściło [emoji4]Dzięki kobiety teraz po tej nospie trochę puścilo, mogę spokojnie czekać następne godziny...[emoji52]
Ja tam biorę dwie koszule i dwie bluzeczki na ramiączkach i dwie pary luźnych spodenek. Mi już teraz jest bardzo gorąco a gdzie do lipca. Pomijam fakt że po porodzie to się pocilam jak świniaTeż tak myślęI potem w domu też się przyda na zmianę mieć jakby jedna niezdazyla wyschnac czy niezdazyla się wyprać a jednak krocze w koszuli ma lepszy dostęp powietrza niż w spodniach czy spodenkach [emoji4]