Margana
Fanka BB :)
Dokladnie[emoji4]foteliki maja te wkladke dla niemowlat, myslisz ,ze nie starczy ? pewnie by napisali... mam wrazenie ,ze to tylko taki chwyt reklamowy zeby nastepny gadzet byl niezbedny ...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokladnie[emoji4]foteliki maja te wkladke dla niemowlat, myslisz ,ze nie starczy ? pewnie by napisali... mam wrazenie ,ze to tylko taki chwyt reklamowy zeby nastepny gadzet byl niezbedny ...![]()
Ja nie obcinalam synowi paznokci jak był mały, robił to tata i teraz też to na niego zrzucęja bylam tak zdolna, ze synkowi takim obcinaczem skorke przecielam i do dzis mam traume... kupilam te specjalne nozyczki a tego bede uzywac jak podrosnie
![]()
Ok[emoji3]Jak znajdziesz gdzieś w przyzwoitej cenie, to się podziel...![]()
No zobaczymy co dziś Ci powie [emoji16]Haha, zobaczymy co mojemu dzis wyjdzie[emoji6]
Ale pierwsza dziewuszka juz dawno na swiecie, nie dalo sie pomylic jej z kruszynka[emoji23]
Gratulacje wizyt kobietki , probuje nadrobic piznoej
Ide do parku oststnio brak czasu wiecznie cos
Na szcxescie tescie 7/7[emoji23][emoji23]
Mi motylek w ogóle mi się nie męski wydajecórce bym jeszcze kupiła ale dla chłopaka jakoś nie bardzo
koleżanka, mi teraz namieszała, że obowiązkowo w foteliku musi być, żeby karku nie uszkodzić
Myślę, że liniowo to się nie przekłada, ale jak ktoś jest odwodniony, to może się to przekładać na ilość wód - choć to tylko takie moje przypuszczenia.... [emoji15]A to ma jakiś wpływ? Bo mi lekarz mówi, że mam dużo wód, a ja piję ok 4l dziennie.
No trudno. Ale faktycznie to krotki czas, za duze ryzyko.Gdyby jescze 24 msce po cc ok ale za kritko czasowo po cc niesteyy [emoji29]