Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No stres już się zaczyna, chłopcy praktycznie od początku byli główkowo ułożeni, a teraz młody mnie stresuje, no ale ma jeszcze czas wiec liczę, że się obróciJuż ładna waga
O ile pamiętam, chcesz rodzić sn?
Jeśli tak, to kciuki za szybki obrót, no już się pewnie tym stresujesz.... [emoji15]
Trochę pospamuję zdjęciamiDostałam 3 worki ubranek od znajomej i dopiero je przebieram, jeszcze nie prałam nawet, ale zaczynam się cieszyć, że to jednak dziewczynka
Zobacz załącznik 854785Zobacz załącznik 854786Zobacz załącznik 854787Zobacz załącznik 854788
super ubrankaTrochę pospamuję zdjęciamiDostałam 3 worki ubranek od znajomej i dopiero je przebieram, jeszcze nie prałam nawet, ale zaczynam się cieszyć, że to jednak dziewczynka
Zobacz załącznik 854785Zobacz załącznik 854786Zobacz załącznik 854787Zobacz załącznik 854788
Ale śliczneTrochę pospamuję zdjęciamiDostałam 3 worki ubranek od znajomej i dopiero je przebieram, jeszcze nie prałam nawet, ale zaczynam się cieszyć, że to jednak dziewczynka
Dziewczyny idę ogarnąć się na wizytę. O 16 chce wyjechać z domu. Trzymajcie kciuki, proszę :-)
Ja lubię te zielone, białych mi się robić nie chce [emoji14] lubię od czasu do czasu [emoji4] ostatnio jak kupiłam pęczek to jadłam w tygodniu trzy razy [emoji1] makaron z sosem śmietanowym ze szparagami, kolejnego dnia omlet ze szparagami a dziś to hehehe [emoji1] tylko jeat jeden wg mnie minus - siusiu ma dziwny zapach po szparagach... Serio..

Nie ma tu odpowiedniego[emoji6]Wiem że już nie raz o tym pisalyscie, ale który najlepszy? Zobacz załącznik 854783