Martwiące trochę są te twoje twardnieniaJa też wczoraj co wstałam to brzuch twardy. Po nocy lepiej. Byle do wizyty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Martwiące trochę są te twoje twardnieniaJa też wczoraj co wstałam to brzuch twardy. Po nocy lepiej. Byle do wizyty
Martwiące. Już się wczoraj zastanawiałam czy nie przyspieszyć wizyty. Ale zobaczymy jak będzie dzisiajMartwiące trochę są te twoje twardnieniai zdecydowanie powinnaś więcej leżeć, odpoczywać, nawet jeśli to bardzo trudne logistycznie.... [emoji15]
Ech [emoji45]Właśnie tez sobie o tym przypomniałam! I wypiłam.... i już jest w kibelku [emoji53]
Wizyta o ile pamiętam 15 dopiero..?Martwiące. Już się wczoraj zastanawiałam czy nie przyspieszyć wizyty. Ale zobaczymy jak będzie dzisiaj
Ja w poprzedniej ciąży jak nawet łyka wody nie mogłam wziąć to od 14 do 20 się tak odwodnila, że wysiadałam a mały się przestawał ruszacEch [emoji45]
Jak po nocy?
Płyny są bardzo ważne, a już w ciąży szczególnie...
Mam nadzieję, że już nie wymiotujesz i możesz chociaż pić...
Ale jeśli nadal jest jak wczoraj, to ja bym odwiedziła IP... Powinnaś moim zdaniem dostać kroplowkę.... [emoji15]
16 za tydzień rowno. Ja leki mam tylko mam nadzieję, że przez te twardnienia się tam nic nie dziejeWizyta o ile pamiętam 15 dopiero..?
Oby było lepiej [emoji110]
Ale naprawdę musisz poleżeć, bez gości itd..... [emoji15]
Mnie czasem lekko zaboli jak kopie, tyle że on mam wrażenie leży non stop tak samo, bokiem, główka na dole bardziej po prawej stronie a nogi ma po mojej lewej stronie brzucha i jak się przeciąga czy kopie to czuje stopy na samym boku brzucha.Dziewczyny czy Was tez niektore ruchy dzieciaczkow bola? Czasami jak mloda sie rozpycha to czuje taki calkiem konkretny bol.
Współczuję [emoji20] a jak dzisiaj sytuacja, lepiej troszkę?Właśnie tez sobie o tym przypomniałam! I wypiłam.... i już jest w kibelku [emoji53]
Haha o tym samym myślałam gdy oglądałam i nawet nie czekałam na wyniki i punktyCzemu na Eurowizji zawsze jest taki muzyczny kicz?? Bo mi uszy więdną..![]()