Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mój brzuch ostatnio cały czas jest twardy jak kamień. W poprzedniej ciąży też tak było, mimo, że musiałam leżeć. Położna i lekarz mowią, że taka moja uroda, że szczupłe kobiety miewają nadreaktywne macice. Szyjka przez to nie leci, tylko życie z brzuchem jak kamień trochę niewygodne. Szczególnie, jak młody kopie w te napięte mięśnie.Hej dziewczyny!
Powodzenia na wizytach!
U mnie od wczoraj twardnieje brzuszektakze dzis nie wybieram sie do szkoly I mam zamiar leżeć i odpoczywać.
Co do ruchów to ja czuje malutka bo obu stronach brzuszka bo mały uparciuch nie chce sie przekręcic.
Trzymamy za słowo [emoji39]JustMe trzymaj się !!!
Powodzenia dziewczyny na wizytach !!
Ja ogarniam koniec remontu sprzątam myje jak już będę wkoncu miała na czym siedzieć to będę na bierzaco
Jakby co przez pół roku można zmienić. My też nie możemy wybrać, zresztą atmosfera w domu średnia, więc nie wiem, czy się dogadamy.Fajnie wiedzieć ze nie tylko my mamy taki problem. Niby chcemy wybrać z tych 3 ale one mi się już nie podobają wiec w najgorszym razie Kropek dostanie imię z urzędu![]()
Ja czasem czuję jakby wsadził mi rękę w szyjkę i wtedy to mocno zaboli...Dziewczyny czy Was tez niektore ruchy dzieciaczkow bola? Czasami jak mloda sie rozpycha to czuje taki calkiem konkretny bol.
[emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]Hej kobietki :*
Ja dziś wizytuje także proszę o kciuki ale dopiero o 16trzymam kciuki za resztę wizytujace :*
U mnie noc spokojna zaraz wstaje zjeść jakieś śniadankomiłego dnia :*
Dalej tak średnio między wami ?Jakby co przez pół roku można zmienić. My też nie możemy wybrać, zresztą atmosfera w domu średnia, więc nie wiem, czy się dogadamy.
No niestety rozmowy nic ostatnio nie dają.Dalej tak średnio między wami ?a probowalas jakoś pogadać z mężem?