SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja też [emoji16] no, ale najważniejsze, że zdrowe i to nam narazie musi wystarczyć [emoji16] na pewno wszystkie przepiękneoj chyba wszyskie zobaczymy dopierodzieciaczki po porodziejuz sie doczekac nie moge
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też [emoji16] no, ale najważniejsze, że zdrowe i to nam narazie musi wystarczyć [emoji16] na pewno wszystkie przepiękneoj chyba wszyskie zobaczymy dopierodzieciaczki po porodziejuz sie doczekac nie moge
![]()
Też brałam 3x2 poprzednio. Zresztą, tyle przeciwbólowych we mnie wpakowali wtedy, że no spa to był lajcikBiorę jedną jak na razie dziennie.. Ale wolę zapytać.. Wiadomo, ja nie z tych co łykają leki jak drażetki a już tym bardziej w ciąży ale czasami trzeba jak mówisz.. wszystko z głowąale pamiętam że w poprzedniej ciąży tydzień przed zabiegiem amnio miałam brać 3x2 tabletki nospy, żeby zapobiec skurczom w czasie zabiegu.
Noo [emoji23] gdybym gdzieś w miejscu publicznym piła wodę z kielicha to każdy by myślał, że wyrodna matka wóde pijeTo Ci lekarz do kielonka Cię zachęca [emoji23]
30t1dzienTo dobrzenajlepiej funkcjonuje takie młode łożysko
a w ogóle który masz tydzień?
No [emoji23] [emoji16]Noo [emoji23] gdybym gdzieś w miejscu publicznym piła wodę z kielicha to każdy by myślał, że wyrodna matka wóde pije
ubranka dla maluszkow , staniki do karmienia, legginsy ciazowe, dzinsy ciazowe i bluzki fajneA co ma być?)
30t1dzien![]()
ubranka dla maluszkow , staniki do karmienia, legginsy ciazowe, dzinsy ciazowe i bluzki fajne![]()
Ja ostatnio 28+0 miałam jeszcze pierwszy teraz zobaczymy za tydzień, ale podejrzewam, że będzie już 2No to super masz[emoji106] ja w 27+3 miałam już II stopień łożyska![]()