atomek
Fanka BB :)
Sąsiadów mam Chińczykówi mało się znamy
a koleżanki w pracy.. Hmmm może lody zjem
![]()
A jakieś zakupy online z dowozem? Daleko masz do sklepu? Współczuje ci bo jak mam chcieć na czekoladę to ojjj az mną trzęsie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sąsiadów mam Chińczykówi mało się znamy
![]()
Arona tak w ogole co się tak mało ostatnio udzielasz?jak robisz lody orzechowe ? ja truskawkowe potrafie dobre ale orzechwe mi wychodza kwasne buuu...
No właśnie nie mam daleko, zjechać windą i kawałek pieszo, biedre widzę przed oknoA jakieś zakupy online z dowozem? Daleko masz do sklepu? Współczuje ci bo jak mam chcieć na czekoladę to ojjj az mną trzęsie
Też mam ochotę na słodkie... [emoji15]
Wczoraj zrobiłam lody orzechowe, a za chwilę pójdę chyba robić pralinki czekoladowe... [emoji15]
Dlatego uważam, że cacao w domu zawsze musi być
Wtedy z podstawowych produktów coś się da zrobić czekoladowego [emoji6]
Przypomniałas mi, że mam loda [emoji16][emoji16][emoji16] oj jak dobrzeSąsiadów mam Chińczykówi mało się znamy
![]()
nic sie nie staloArona tak w ogole co się tak mało ostatnio udzielasz?

Z czego robisz?jak robisz lody orzechowe ? ja truskawkowe potrafie dobre ale orzechwe mi wychodza kwasne buuu...
Nie spodziewalam się, że jedna kostka czekolady aż tak wzbudzi apetyt [emoji16][emoji33][emoji33]No zawsze to jakieś rozwiązanie [emoji16] ja zjadłam trochę żurawiny ale czekoladę kokosową bym zjadła ( jak w życiu tej nielubilam) ale po zdjęciu od szczesliwej ciężarnej mi się zachcialo[emoji23] ale mój do 21 w pracy musi być więc też muszę się czymś innym zadowolić [emoji16]
Marika zrob sobie zakupy w tesco on line.Nie piszcie o czekoladzie.. Nawet do sklepu nie mogę po nią iśća tak mi się chce słodkiego...