arona
Fanka BB :)
skonczony 36 tydzien to juz ok, juz tak raz rodzilam... miesiac Ci zostal ,pieknieTo bedzie skonczony 36 tydzien. Dziś nie miałam usg w poniedziałek będę mieć ale ostatnio ważyła 1406 malutka będzie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
skonczony 36 tydzien to juz ok, juz tak raz rodzilam... miesiac Ci zostal ,pieknieTo bedzie skonczony 36 tydzien. Dziś nie miałam usg w poniedziałek będę mieć ale ostatnio ważyła 1406 malutka będzie
Super, ze wszystko ok!Dziewczyny ja juz po wizycie wszystko okej wyniki super następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy te wszystkie wymazy porobimy w poniedziałek usg i mam sie zapisać na ktg co tydzień i cc 8 czerwca juz mam skierowanie do szpitala także zaczynamy odliczanie zostało 30 dni <3
Super, że wszystko ok [emoji4] i że masz już ustalony terminDziewczyny ja juz po wizycie wszystko okej wyniki super następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy te wszystkie wymazy porobimy w poniedziałek usg i mam sie zapisać na ktg co tydzień i cc 8 czerwca juz mam skierowanie do szpitala także zaczynamy odliczanie zostało 30 dni <3
Jejku ale super, już za chwilę będziesz miała mała przy sobieDziewczyny ja juz po wizycie wszystko okej wyniki super następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy te wszystkie wymazy porobimy w poniedziałek usg i mam sie zapisać na ktg co tydzień i cc 8 czerwca juz mam skierowanie do szpitala także zaczynamy odliczanie zostało 30 dni <3
Spokojnie możesz urodzić dwa tygodnie wcześniej a te, które mają wcześniej termin porodu np. Tak jak ja na 18 mogą przenosić tydzień lub dwa... Wszystko dopiero się okazeJejku dziewczyny wy juz w przyszlym miesiacu bedziecie rodzic
Ja dopiero mam termin na 25 lipca, chyba jestem ostatnia![]()
Dokładnie to że mamy wyznaczone terminy to jeszcze nic nie znaczySpokojnie możesz urodzić dwa tygodnie wcześniej a te, które mają wcześniej termin porodu np. Tak jak ja na 18 mogą przenosić tydzień lub dwa... Wszystko dopiero się okaze
Liczę, że urodzę w terminie lub trochę przed, ale niestety nigdy niewiadomo czy przed czy po i ile [emoji12]Dokładnie to że mamy wyznaczone terminy to jeszcze nic nie znaczy![]()
Noo kupiłam sobie irigasin , ale przez te moje problemy z zapchaniem jednej dziurki nie zawsze ten płyn mi wypływa druga dziurka [emoji39] a wtedy to mi g... Daje... Bo nie pomaga w krytycznym momencieTo super, zo pomoglo[emoji3] Mi tylko to juz pomaga.
Nie jesteś, ja mam na 30.07 więc ja jestem ostatnia.Jejku dziewczyny wy juz w przyszlym miesiacu bedziecie rodzic
Ja dopiero mam termin na 25 lipca, chyba jestem ostatnia![]()