arona
Fanka BB :)
skonczony 36 tydzien to juz ok, juz tak raz rodzilam... miesiac Ci zostal ,pieknieTo bedzie skonczony 36 tydzien. Dziś nie miałam usg w poniedziałek będę mieć ale ostatnio ważyła 1406 malutka będzie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
skonczony 36 tydzien to juz ok, juz tak raz rodzilam... miesiac Ci zostal ,pieknieTo bedzie skonczony 36 tydzien. Dziś nie miałam usg w poniedziałek będę mieć ale ostatnio ważyła 1406 malutka będzie
Super, ze wszystko ok!Dziewczyny ja juz po wizycie wszystko okej wyniki super następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy te wszystkie wymazy porobimy w poniedziałek usg i mam sie zapisać na ktg co tydzień i cc 8 czerwca juz mam skierowanie do szpitala także zaczynamy odliczanie zostało 30 dni <3
Super, że wszystko ok [emoji4] i że masz już ustalony terminDziewczyny ja juz po wizycie wszystko okej wyniki super następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy te wszystkie wymazy porobimy w poniedziałek usg i mam sie zapisać na ktg co tydzień i cc 8 czerwca juz mam skierowanie do szpitala także zaczynamy odliczanie zostało 30 dni <3
Jejku ale super, już za chwilę będziesz miała mała przy sobieDziewczyny ja juz po wizycie wszystko okej wyniki super następna wizyta za 3 tygodnie i wtedy te wszystkie wymazy porobimy w poniedziałek usg i mam sie zapisać na ktg co tydzień i cc 8 czerwca juz mam skierowanie do szpitala także zaczynamy odliczanie zostało 30 dni <3
Spokojnie możesz urodzić dwa tygodnie wcześniej a te, które mają wcześniej termin porodu np. Tak jak ja na 18 mogą przenosić tydzień lub dwa... Wszystko dopiero się okazeJejku dziewczyny wy juz w przyszlym miesiacu bedziecie rodzic
Ja dopiero mam termin na 25 lipca, chyba jestem ostatnia![]()
Dokładnie to że mamy wyznaczone terminy to jeszcze nic nie znaczySpokojnie możesz urodzić dwa tygodnie wcześniej a te, które mają wcześniej termin porodu np. Tak jak ja na 18 mogą przenosić tydzień lub dwa... Wszystko dopiero się okaze
Liczę, że urodzę w terminie lub trochę przed, ale niestety nigdy niewiadomo czy przed czy po i ile [emoji12]Dokładnie to że mamy wyznaczone terminy to jeszcze nic nie znaczy![]()
Noo kupiłam sobie irigasin , ale przez te moje problemy z zapchaniem jednej dziurki nie zawsze ten płyn mi wypływa druga dziurka [emoji39] a wtedy to mi g... Daje... Bo nie pomaga w krytycznym momencieTo super, zo pomoglo[emoji3] Mi tylko to juz pomaga.
Nie jesteś, ja mam na 30.07 więc ja jestem ostatnia.Jejku dziewczyny wy juz w przyszlym miesiacu bedziecie rodzic
Ja dopiero mam termin na 25 lipca, chyba jestem ostatnia![]()