ani_anita
Fanka BB :)
Niestety, przez chwilę było ok, ale znów brzuch twardy, i jeszcze młody się po nim wyskakał przy usypianiu, za malutki, żeby mu wytłumaczyć, że nie wolno.A jak Ty się czujesz przeszło całkiem po nospie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niestety, przez chwilę było ok, ale znów brzuch twardy, i jeszcze młody się po nim wyskakał przy usypianiu, za malutki, żeby mu wytłumaczyć, że nie wolno.A jak Ty się czujesz przeszło całkiem po nospie?
wow bijecie rekordy!My po wizycie. 2340. Wymiary o dwa tygodnie wieksze[emoji16] bedzie maly kolos. Cc 26 czerwca. No cbyba ze. Samo sie zacznie szybciej
To po takiej inhalacji jak sobie przepluczesz to powinno byc jeszcze lepiej. Ja niestety nie moge plukac[emoji53]Noo kupiłam sobie irigasin , ale przez te moje problemy z zapchaniem jednej dziurki nie zawsze ten płyn mi wypływa druga dziurka [emoji39] a wtedy to mi g... Daje... Bo nie pomaga w krytycznym momencie
Wow, ale kolosik[emoji3] Dobrze, ze i tak masz cc to sie nie musisz martwic[emoji6]My po wizycie. 2340. Wymiary o dwa tygodnie wieksze[emoji16] bedzie maly kolos. Cc 26 czerwca. No cbyba ze. Samo sie zacznie szybciej
Przeplukalam, ale i tak nie leciało płynnie [emoji39] czasem buzia... Czasem z oproznieniem... Zaczęłam się zastanawiać czy ja nie mam czegoś nie tak z przegrodaTo po takiej inhalacji jak sobie przepluczesz to powinno byc jeszcze lepiej. Ja niestety nie moge plukac[emoji53]
Bo zdziwilo mnie , że zatyka mi się zawsze lewa dziurka w okresie alergii a prawa daje jakoś radę najczesciejTo po takiej inhalacji jak sobie przepluczesz to powinno byc jeszcze lepiej. Ja niestety nie moge plukac[emoji53]
Ja też staram się robić małe zapasy ale ostatnio mało mnie w domu, a zapasy mam u K [emoji55]Ja mam w domu 7-letniego czekoladomaniaka (po mamusi) więc zawsze jakieś zapasy mam pochowane. Od 2 lat mam tu sklep, a wcześniej najbliższy był 3,5 km stąd.
Oj to dziwnie, moze faktycznie masz cos nie tak, bo nie powinno tak byc.Przeplukalam, ale i tak nie leciało płynnie [emoji39] czasem buzia... Czasem z oproznieniem... Zaczęłam się zastanawiać czy ja nie mam czegoś nie tak z przegroda
Sprawdzę po okresie alergii czy zwykla woda tym aplikatorem przeleci czy też będzie problemOj to dziwnie, moze faktycznie masz cos nie tak, bo nie powinno tak byc.
No ja od początku lipca mogę już rodzic [emoji16]Liczę, że urodzę w terminie lub trochę przed, ale niestety nigdy niewiadomo czy przed czy po i ile [emoji12]