Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja sobie pomyślałam, że skoro już jest dość ciężko mimo, że Maluszki mają najczęściej 1500/1800 to jeszcze nas czeka drugie tyle a nawet czasem trochę więcej niż połowa... Będzie ciężko [emoji16]U mnie mam nadzieję, że samo się zacznie po 25.06 po ściągnięciu szwów szyjkowych. To będzie już 38 tydzień i wystarczy tego ciążowego stanu![]()
Ja 29 lipcaJejku dziewczyny wy juz w przyszlym miesiacu bedziecie rodzic
Ja dopiero mam termin na 25 lipca, chyba jestem ostatnia![]()
Największy z wszystkich[emoji1][emoji1][emoji1]My po wizycie. 2340. Wymiary o dwa tygodnie wieksze[emoji16] bedzie maly kolos. Cc 26 czerwca. No cbyba ze. Samo sie zacznie szybciej
Ja zamówiłam dwa opakowania z Canpola po 10 sztuk a w razie czego mam jeszcze Bella Mama od siostry. Ale ja nie rodziłam jeszcze więc nie wiem ile mi pójdzie [emoji4]Dziewczyny ile zamawialyscie podkladow poporodowych? Pamietacie ile zeszlo Wam po poprzednich porodach? Bo ja kompletnie nie kojaze.
Dobrnęłam jakoś do żłobka, przede mną 5 godzin spokojuNospa zaczyna działać, więc może się uda usiąść duo pracy. Pewnie to po prostu reakcja na to, że dzidziuś teraz szybko rośnie, ale przez chwilę myślałam, że się zaczynają skurcze.

Z tym piciem wody to bardzo bardzo ważne [emoji23] ja mało piłam - tak do litra, ale atak kołki nerkowej i nakaz picia na SOR 2-3 litrów był bardzo skuteczny[emoji16] wszystko byle kolka nie wróciła! To jest zło w czystej postaci, pociesza mnie ze w necie piszą, ze kolka czasem boli bardziej niż poród, bardzo bym chciała aby tak było [emoji110]
Jejku dziewczyny wy juz w przyszlym miesiacu bedziecie rodzic
Ja 22 lipiec ;-)Jejku dziewczyny wy juz w przyszlym miesiacu bedziecie rodzic