Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No naprawdę. Jestem wymeczona po tej nocy. Szłam spać była chyba 3 i już jestem na nogach. Normalnie to nie problem ale teraz to nie wiem jak do wieczora wytrzymam. No i ciekawe jak się młody bedzie czuł jak wstanieO a jaki? Pochwal się
Kinia wspolczujeoby szybko im przeszło. Ja to w tym momencie bym nie wytrzymała i powiedziała siostrze, że musi sobie inną opiekunkę znaleźć bo nie potrzebne Ci takie atrakcje.
Milego polowaniaWybieram się dziś na otwarcie do Lidla z planem zakupu stanika do karmienia ciekawe czy mi się uda![]()
Wstawialam go juz kiedys , ale jak wejde na komputer to wstawie zdjecieO a jaki? Pochwal się
Kinia wspolczujeoby szybko im przeszło. Ja to w tym momencie bym nie wytrzymała i powiedziała siostrze, że musi sobie inną opiekunkę znaleźć bo nie potrzebne Ci takie atrakcje.
Nie dziwie Ci sie kochana ;( moze uda w koncu cos Ci sie zdzialac z siostra. Bo sie zameczysz i nie masz jak nawet odpoczac ;(No naprawdę. Jestem wymeczona po tej nocy. Szłam spać była chyba 3 i już jestem na nogach. Normalnie to nie problem ale teraz to nie wiem jak do wieczora wytrzymam. No i ciekawe jak się młody bedzie czuł jak wstanie
Mnie też dosyć że męczy to jeszcze zawsze wszystko do wysprzataniawitam!
wozkowo daje glos na czarny (komus latwiej zdecydowac)
Kinga kurde wymioty to cos co mnie najbardziej meczy u dzieci , wspolczuje serdecznie ...
Ola udanego polowania !
Karla remont oficjalnie zakonczony ?
dobrego dnia wszystkim !