Nowaja16
Fanka BB :)
O jej współczuję mój mąż ostatnio też ta kopnął i ponad tydzień go palec bolałAłaaaa szłam sii zrobić i kopnelam w futrynę małym palcem, boli jak nie wiem i pulsuje, nie wiem czy nie uszkodziłam paznokcia bo krew leciała.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O jej współczuję mój mąż ostatnio też ta kopnął i ponad tydzień go palec bolałAłaaaa szłam sii zrobić i kopnelam w futrynę małym palcem, boli jak nie wiem i pulsuje, nie wiem czy nie uszkodziłam paznokcia bo krew leciała.
Poczekaj aż Twój syn zacznie się bawić LEGOAłaaaa szłam sii zrobić i kopnelam w futrynę małym palcem, boli jak nie wiem i pulsuje, nie wiem czy nie uszkodziłam paznokcia bo krew leciała.
Ja czkawki w ogóle nie czujęalbo nie wiem że to to.
Tak zakończony wczoraj wymylam okna dziś była Sprzataczka wyszorowaną resztę meble stoją już brakuje jedynie lampy nad stołem i 3 krzesła do stołu
Z szczęścia ze wkoncu się skończyło to piekło chciało mi się płakać [emoji23]
Zobacz załącznik 855538
Dobrze, że my tu na forum nie mamy cichych dni, bo było by nudno [emoji4]
Aaaaaaaaaalaaaaaaaa[emoji85]Ałaaaa szłam sii zrobić i kopnelam w futrynę małym palcem, boli jak nie wiem i pulsuje, nie wiem czy nie uszkodziłam paznokcia bo krew leciała.
No pewnie sam to by człowiek na głowę dostał, a do tego dziewczyny są na prawdę fajne [emoji4]Porównując produkcje na lipcowych a innych forach to tu chyba nigdy nie było cichych godzin a co dopiero dnityle bab i się jeszcze wszystkie nie poobrażały [emoji8][emoji173]️fajne to forum, czas szybciej leci o niebo z Wami
![]()
Ala, wspolczuje[emoji53]Ałaaaa szłam sii zrobić i kopnelam w futrynę małym palcem, boli jak nie wiem i pulsuje, nie wiem czy nie uszkodziłam paznokcia bo krew leciała.
Ładniutkie :-) ja jutro ruszam do PepcoSpecjalnie nie musiałam walczyć, było sporo ciuszkow ale mniej staników. Rano kupiłam taki usztywniany ale jednak był za duży i poszłam wymienić ale już nie było takich i wzięłam miękki w kwiatuszkirozmiary wychodzą większe niż normalnie. Normalnie mam teraz misieczk C a wymieniłam na B i jest ok
Zobacz załącznik 855335