Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Woda bo normalnie miałam szczupłe nogi płakać mi się chce tak było rok temu
Czemu ta woda na nogi musi iscccccc [emoji36]
Zobacz załącznik 855980
Ja mialam taka z troczkami do odwiaxania na piersiach, a polozna i tak mi ja podsunela do gory i tak dziecko polozyla. Mysle, ze przecinac nikt nie bedzie.Możesz mieć jaka chcesz, ale najlepiej by można było rozciac (czyli od razu do kosza) lub rozpiac bo położa nam na skore dziecko
Mnie na wozku transportowali do sali zaraz poPo samym porodzie?! Mnie jak na lozko przelozyli to sie nie rusxylam przez 8 godzin nawet o milimetr!
Po samym porodzie?! Mnie jak na lozko przelozyli to sie nie rusxylam przez 8 godzin nawet o milimetr!
No co tyyyy .. Marika ty? Ja zazdroszczę tobie i twojej figury
Ja mam nadzieje ze po porodzie szybko to zejdzie ze mnie bo presja robienia zdjec do sklepu jest wielka
U mnie tez dlugo nie trwalo, bo 4 godz + 15 min partych. Ale nie bylam w stanie nawet drgnac. Myslalam, ze umre jak po tych 8 godzinach polozna przyszla pomoc mi wstac pod prysznic.Ja od razu wstałam na drugie łóżko i zapytałam czy złapie się na obiad [emoji23] dostałam tyle siły przebralalm piżamę wywieźli mnie do drugiego pokoju i tam 2 godz leżałam sibie z marcelina a Łukasz robił foty i wysyłał rodzinie
Ale u mnie poród był szybki same skurcze 2,5 godz i pół godz parcia i po wszystkim dostałam taka adrenalinę ze od razu mogłam iść do domu [emoji23]
U mnie tez dlugo nie trwalo, bo 4 godz + 15 min partych. Ale nie bylam w stanie nawet drgnac. Myslalam, ze umre jak po tych 8 godzinach polozna przyszla pomoc mi wstac pod prysznic.
To jak Ty teraz ciaze tak swietnie znosisz to porod chyba potrwa pol godziny, a zaraz po pojdziesz na impreze[emoji23]
Woda bo normalnie miałam szczupłe nogi płakać mi się chce tak było rok temu
Czemu ta woda na nogi musi iscccccc [emoji36]
Zobacz załącznik 855980
Cokolwiek byle wygodneDo porodu musi być koszula taka do karmienia czy może być jakaś luźna na ramiączkach?