reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A ja mam jedno zdjęcie baardzo strasznej jakości, ale jak teraz na nie patrzę to śmiać mi się chce, że nosiłam czarne rajstopy bo uważałam, że mam duże łydki i uda [emoji23][emoji23] a to była moja forma życia.... Może po porodzie uda mi się wrócić... A no i oczywiście miałam kompleks boczkow... Kwa gdzie ja tu boczki widziałam [emoji23][emoji24][emoji24][emoji24]
FB_IMG_1526067851715.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1526067851715.jpg
    FB_IMG_1526067851715.jpg
    145,6 KB · Wyświetleń: 382
A ja mam jedno zdjęcie baardzo strasznej jakości, ale jak teraz na nie patrzę to śmiać mi się chce, że nosiłam czarne rajstopy bo uważałam, że mam duże łydki i uda [emoji23][emoji23] a to była moja forma życia.... Może po porodzie uda mi się wrócić... A no i oczywiście miałam kompleks boczkow... Kwa gdzie ja tu boczki widziałam [emoji23][emoji24][emoji24][emoji24] Zobacz załącznik 856032

[emoji7]Dobre! [emoji23] jak to trzeba czasem zaznać kontrastu, żeby docenić, że człowiek przesadzał! Ciąża jest bardzo pouczająca!!! Życzę nam babeczki więcej akceptacji!

reklama
Dzięki :* a napisze mi ktoś jak to jest po kolei jak zjawiam się w szpitalu? Kiedy się przebieram i w co? Dla mnie to zupełna nowość.

Ja ci powiem jak u mnie było
Zgłaszasz się do szpitala w dniu terminu oczywiście jak nic się nie dzieje robią ci ktg jak nic nie wychodzi dziękują ci i idziesz do domu przez 7 dni jeżeli dalej nic cię nie bierze chodzisz na ktg codziennie po tyg już musisz iść do szpitala idziesz na izbę przyjęć ine cię spisują, waga, ktg czasem i 2 godz to trwa idą z tobą na sale tam się rozgościła przybierzesz w normalna piżamę i czekasz na obchód tam już lekarz decyduje co dalej

Jeżeli akcja się zaczyna No to wszystko tak samo tylko w przyspieszonym tempie bez łażenia codziennie na ktg jedziesz do szpitala izba przyjęć koszula do porodu i heja na porodówkę po wszystkim jak urodzisz przebierasz się w czysta koszule i leżysz 2 godz w osobnym pokoju z małym uczysz się karmić to jest taki wasz czas a potem już na oddział

To tak w skrócie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry