Karla88
Fanka BB :)
Boże w życiu bym Ci nie dała 89 kg
Ja tez wogole 3 ciąża a takie ciało Zazdro
Ja po corce to porażka ... przytyłam 30 kg sama woda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Boże w życiu bym Ci nie dała 89 kg
A, ze niby wszystko na odwrot[emoji6] Oby nie[emoji3]Hahaha żeby nie było odwrotnie [emoji23]
Dobrze, że mi przypomniałyście.. też mam za tydzień komunię a nie mam co na dupe włożyć.....
A ja nie mam nic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Ja jak pisałam mam paznokcie szpilki i torebkę najwyżej w worku pójdę byle dodatki będą pod kolor [emoji23]
Nie widac po Tobie w ogole tych kilogramow! Chyba wysoka jestes co? I pewnie kosci masz ciezkie. Ja to nawet nie wstawie swojego zdjecia takiego.Kochane no to na poprawę nastroju moja metamorfoza [emoji12][emoji854][emoji28]
Ja przed pierwsza ciąża kwiecień 2016 - 66 kg
Zobacz załącznik 856017
I ja przed obecna - trzecia ciąża ostatnie treningi przed starankiem- lipiec 2017 - 70 kg
Zobacz załącznik 856018
I ja teraz [emoji23][emoji23] 89 kg!!!!
Zobacz załącznik 856019
Mi sie lekarz kazal przebrac na ip. W pomieszczebiu gdzie mnie badal byla przebieralnia. I juz w koszuli pojechalam na porodowke.Dzięki :* a napisze mi ktoś jak to jest po kolei jak zjawiam się w szpitalu? Kiedy się przebieram i w co? Dla mnie to zupełna nowość.
To nie glupota, to ciaza[emoji6]Jestem głupia??? Oglądam taniec z gwiazdami i właśnie tańczyła Tadla do piosenki Margaret - byle jak.. Uwielbiam tą piosenkę i się poryczałam![]()
Hahaha[emoji23]Kto chce ladne paznokietki u stop a ma klopt siegnac ...takie rozwiazanie !
![]()
No po to zeby wlasnie na gola skore polozyc dziecko[emoji5]A czemu Ci ja podsunęła do góry? Ja słyszałam, że ważny jest kontakt skora do skóryi chciałabym aby mi tak położyli
![]()