reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
A dziekuje zawsze robię albo takie pastelowe albo cieliste
Za tydzień idę na komunie i mam już zrobione paznokcie , kupione buty w podobnym kolorze torebka ale UWAGAAAAAA sukienki dalej nie mam[emoji23]
To chyba w cztery mamy komunie w następny weekend. Ty , Kinia , Ola i ja. Poprawka plus druga Kinia ( doczytalam) no to 5.

Ostatnia edycja:
Ja pójdę w długiej sukience, na szerszych ramiączkach , granatowa w białe kwiaty, na to lekki żakiet, rękaw do lokcia (Biały) buty białe i torebka jeszcze nie wiem może granatowa lakierowana. Oby tylko pogoda była i ciepło..

reklama
Jestem w 31t4d i jestem w czarnej d... z jakimikolwiek przygotowaniami a od ostatniej wizyty mam zalecony odpoczynek i dużo leżenia, bo mi się szyjka skróciła a na ktg ostatnio nawet jakiś skurcz się zapisał. Całą ciążę byłam raczej aktywna, do tego tygodnia pracowałam (a teraz jeszcze muszę z domu pokończyć pewne rzeczy). To moja druga ciąża, ale pierwszą straciłam dość późno (36 tc) i teraz po prostu psychicznie nie potrafiłam się za nic wziąć. Nie mamy nawet nadal imienia (wiemy, że to dziewczynka). Chyba przegapiłam te 3 badania prenatalne, bo dopiero gdzieś mi teraz w internecie mignęło, że je się robi do 32 tygodnia a ja się nigdzie nie zapisałam, bo jakoś lekarz nie wspominał o tym. Nie chodziłam do szkoły rodzenia, bo nie czułam się psychicznie na siłach a teraz nagle ogarnęła mnie panika i strach, że nic nie wiem (bo nie mam dzieci), że nie zdążę i generalnie jestem nieprzygotowana i niegotowa, bo całą ciążę próbowałam się z tym oswoić i myśleć, że może się tym razem uda (obie ciąże były nieplanowe, chociaż jestem już wiekowa raczej). No i tak to wygląda właśnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry