Marika92
Fanka BB :)
Myślę że zawsze śmiało możesz pisaćPrzyjmiecie mnie jeszcze?
Ja co prawda na początku kilka razy się odezwałam, ale potem w ogóle nic i dopiero teraz zaczęłam tu zaglądać z różnych względów
Mam termin na 9.07.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślę że zawsze śmiało możesz pisaćPrzyjmiecie mnie jeszcze?
Ja co prawda na początku kilka razy się odezwałam, ale potem w ogóle nic i dopiero teraz zaczęłam tu zaglądać z różnych względów
Mam termin na 9.07.
To chyba w cztery mamy komunie w następny weekend. Ty , Kinia , Ola i ja. Poprawka plus druga Kinia ( doczytalam) no to 5.A dziekuje zawsze robię albo takie pastelowe albo cieliste
Za tydzień idę na komunie i mam już zrobione paznokcie , kupione buty w podobnym kolorze torebka ale UWAGAAAAAA sukienki dalej nie mam[emoji23]
Ja za tydzień idę na chrzciny, i też nie wiem, co na siebie włożyć [emoji23]A ja nie mam nic [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie widac po Tobie w ogole tych kilogramow! Chyba wysoka jestes co? I pewnie kosci masz ciezkie. Ja to nawet nie wstawie swojego zdjecia takiego.
Zapraszamy[emoji3]Przyjmiecie mnie jeszcze?
Mam termin na 9.07.
Ja siebie w tym momencie nie akceptuje. W ubraniu to jeszcze zalezy jakim, ale bez to juz totalna porazka. Plakac mi sie chce jak na siebie patrze[emoji20]169 cm czyli ani wysoka ani niska [emoji854] wstaw wstaw, akceptacja dziewczyny! To stan przejściowy przecież![]()
Ja tez wogole 3 ciąża a takie ciało Zazdro
Ja po corce to porażka ... przytyłam 30 kg sama woda
Przyjmiecie mnie jeszcze?
Mam termin na 9.07.