SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
To dlatego, że kiedyś ludzie byli nizsiNie no wiadomo, że 169 to nie jest na kobietę wysoka jest po prostu średniego wzrostu. Najlepsza była moja mama bo ona zawsze mówiła, że jest wysoka a ma 164[emoji5]️
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To dlatego, że kiedyś ludzie byli nizsiNie no wiadomo, że 169 to nie jest na kobietę wysoka jest po prostu średniego wzrostu. Najlepsza była moja mama bo ona zawsze mówiła, że jest wysoka a ma 164[emoji5]️
No i moim ideałem kobiety jest kobieta drobna... I zawsze chciałam taka być stąd też diety itp [emoji39]Czemu na szcxescie [emoji23]? Ja moim 184 nie gardze
Wszedzie siegne couchy jeans juz aktualnie sa w sklepie na dl moj 30/36[emoji14][emoji14] zdaza sie 30/34
U mnie to srednia rodzicow mama 182 tata 195)
Nicole chyba bedzue nizsza niz 184
Moj 178![]()
Moj mąż nie wierzył ze tak ciezko wszystko mnie boli a szczegolnie kregoslup po kilku rwach kulszowych wiec stwierdzilam ze dobrze gdyby poczul ten bol i pokaralo go .pojechal w czwartek po lozeczko z ikei i w garazu strzelilo mu w kregislupie typowa rwa .Teraz lepiej juz i obiecal rozumiec i pomagacSapac to wszystjie sapiemy na bank bo naciska na pluca przepone[emoji14][emoji14]
No a te foto pieknej sexi laski to po ciazy ?
kupilas ????Ja 160cm
kupilas ????
ja mam 24 czerwca chrzciny corki brata i jezeli bede jeszcze w stanie jechac to mysle o sukience odrazy do karmienia. moze takiejJa za tydzień idę na chrzciny, i też nie wiem, co na siebie włożyć [emoji23]