kaja.m
Fanka BB :)
moj synek tez ma sie urodzic miedzy 22 a 25 lipca .w czwartek bylam na genetycznym 3 trymestru i moj miednicowo i lekarz straszyl cesarka a ja nie chce dwa razy rodzilam naturalnie i chce tak samo.oby sie obrucili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
moj synek tez ma sie urodzic miedzy 22 a 25 lipca .w czwartek bylam na genetycznym 3 trymestru i moj miednicowo i lekarz straszyl cesarka a ja nie chce dwa razy rodzilam naturalnie i chce tak samo.oby sie obrucili
A kaszę jaglaną? [emoji6]Nieeee [emoji55]
Super wyglądasz, warto było jechać [emoji106][emoji106][emoji106]Nooo aż miło ale fakt materiał mega rozciągający ale długość idealna właśnie takiej szukałam a nie orzed kolana brzuszek duży i jakoś tak proporcje są zaburzone Zobacz załącznik 856339Zobacz załącznik 856341Zobacz załącznik 856342
ja stwierdzilam ze najlepszy komfort z wkladkami tena na nietrzymanie moczuMam dokładnie to samo! Majtki przemoczone i odklejająca się wkładka... Jak pochodzę, albo posprzątam to majtki muszę zmieniać [emoji45]
Ja nawet przed ciążą najlepiej czułam się kompletnie na płaskim.... [emoji15]Stara ja na te zakupy pojechałam w szpilkach [emoji23]
Zobacz załącznik 856348
Ogólnie jak są max do 8 cm to spokojnie daje radę i czuje się bardziej kobieco a nie jak paczek
Mam już +12 kg ...
Tak to w zeszłym roku jak robiłam zdj do swojego sklepu
A u mnie mama 164, a tata 170 ja 178[emoji5]
Ja nawet przed ciążą najlepiej czułam się kompletnie na płaskim.... [emoji15]
Myślę, że mówię na szczęście bo miałam swój wzrost w 6 klasie podstawówki i tak samo rozmiar stopy 40 i miałam przez to kompleksy... Modliłam się by przestać rosnąć [emoji39][emoji39] zwracałam na siebie uwagę ... Miałam ksywke "żyrafa" i strasznie chciałam być jak inni [emoji39] no i facetów lubię wyższych.... To w wyglądzie faceta przykuwa moja największą uwagę... Mój ma 185
Ale to nie zasługa wzrostu a przemiany materii [emoji1] moja kuzynka ma
180 i jest mocno, mocno przy kości