Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No i moim ideałem kobiety jest kobieta drobna... I zawsze chciałam taka być stąd też diety itp [emoji39]
A to ty przed ciaza na diecie? Czy juz zle czytam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No i moim ideałem kobiety jest kobieta drobna... I zawsze chciałam taka być stąd też diety itp [emoji39]
Ja obcasy lubię ale ze względu ma prace w żłobku ciągle w płaskich.. Ale oczywiście mam sporo szpilek, koturn itdi czasami fajnie poczuć się kobieco
![]()
Hehe [emoji14] jak jesteś wysoka to inna kwestia, ja nadrabiałam braki we wzroście obcasemMarika wyobrazasz se mnie w obcasach??[emoji23][emoji23][emoji23]
To ja miałam 2,5 cm trzy tygodnie temu ponad, teraz już mu nie mogła zmierzyć. Ale masz Pessar albo szew?
Ja teżJa nawet przed ciążą najlepiej czułam się kompletnie na płaskim.... [emoji15]
Myślę, że ma jeszcze czas na obrót.moj synek tez ma sie urodzic miedzy 22 a 25 lipca .w czwartek bylam na genetycznym 3 trymestru i moj miednicowo i lekarz straszyl cesarka a ja nie chce dwa razy rodzilam naturalnie i chce tak samo.oby sie obrucili
Tzn często bywałam, ale przed ciąża nie bo brałam hormony różne żeby zajśćA to ty przed ciaza na diecie? Czy juz zle czytam...