JustMe55
Fanka BB :)
Wiola na pewno nie spokojnie [emoji1][emoji1][emoji1] zaraz znajdę jakiś powód do paniki [emoji1][emoji1]
Nieeeee..... zabraniam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiola na pewno nie spokojnie [emoji1][emoji1][emoji1] zaraz znajdę jakiś powód do paniki [emoji1][emoji1]
Mamy zakaz [emoji16]Nieeeee..... zabraniam![]()
Lubię to [emoji23]Właśnie leży w koszyku...![]()
![]()
2 x 100Brzuch 100, cycki 100...
Prawda??? Plus jeszcze pomidorek na góręA jak robisz pastę z suszonych pomidorów?
Z radości oczywiscie?[emoji16]Ale fajna ta sukienka. Muszę obczaić czy u mnie jest. Ja nie wiem jak Wam się udaje tak bombowo w ciąży wyglądać. Zazdroszczę.
U mnie +16 kg i mam wrażenie że zaraz pekne.
43 dni jeszcze. Maksymalnie. Ale jak pomyślę ze w sumie juz za miesiąc będę miala skonczony 37 tydzień to aż mam dreszcze.
Ja teraz przez 2.5 tygodnia przytyłam 2.400 łącznie juz 15 kgAle fajna ta sukienka. Muszę obczaić czy u mnie jest. Ja nie wiem jak Wam się udaje tak bombowo w ciąży wyglądać. Zazdroszczę.
U mnie +16 kg i mam wrażenie że zaraz pekne.
43 dni jeszcze. Maksymalnie. Ale jak pomyślę ze w sumie juz za miesiąc będę miala skonczony 37 tydzień to aż mam dreszcze.
Jeszcze na Mazurach nie byłam ale mam nadzieję, że bedzie okazjaMazuryokolice Olsztyna
Jeszcze na Mazurach nie byłam ale mam nadzieję, że bedzie okazja[emoji5]
My jezioro też mamy w okolicy jest gdzie jechać. Ja Wielkopolska ale fajnie tak pozwiedzac inne miejsca. Jak dzisiaj w Pytaniu na Sniadanie pokazywali Centrum nowoczesności Mlyn Wiedzy w Toruniu. Jak kiedyś byście dziewczyny szukały fajne Centrum Nauki z dzieciakami to naprawdę polecam super miejsce. Tak samo " Hewelianum" w GdańskuJa byłam właśnie drugi raz w życiu dopieroale fajnie bo nie długo się w sumie jedzie ode mnie, a cisza spokój, jezioro mmm