Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzeba się dostosować w takim razie [emoji1]Mamy zakaz [emoji16]
No nie mamy wyboru jak kierowniczka tak powiedziała [emoji16]Trzeba się dostosować w takim razie [emoji1]
Chyba aż taka duża to nie jest. Mój z lutego i nosi 86-92, zależy jaka firmaJezus to Nicole 86 size sasiad 20 mscy 86 tez
Niewiem czy Ona za duza czy on za niski...a ur sie miala 47
Wy tu o hummusach a ja dalej żyć nie umiem bez pasztetu podlaskiego [emoji1][emoji1]

najlepsze jest to ze nie jadłam tego co najmniej 5-6 lat!Ja poprzednio lezalam pol ciazy i fakt duzo przytylam, ale teraz nie leze, a tyje jeszcze wiecej[emoji53]Co do tycia... Przez to leżenie sama się boję ile przytyje..![]()
Super, ze mama pomoze[emoji3]Też się witam w skończonym 32 tygodniu i rozpoczęty 33Co raz lepiej, co raz bliżej.
Na tydzień przyjeżdża do mnie mama ogarniać ciuszki dla Stasia, sama już bym nie dała rady poprac i wyprasować wszystkiego. I dzisiaj mąż będzie składał łóżeczko![]()

Ja tak samo [emoji1][emoji1] a teraz dzień bez kanapki z pasztetem jest dniem straconym [emoji1]Ostatnio u mnie tez pasztet i parówkinajlepsze jest to ze nie jadłam tego co najmniej 5-6 lat!