Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Margana spora kolekcjai jak kolorowo
![]()
@JustMe55 i @Karla88 dostaniecie po dup.ach [emoji14] za te zdjęcia lodów [emoji14] a ja tu zdrowe odżywianie wdrażam [emoji14] Zobacz załącznik 856648
Mierzyłam taką w piątek. Właśnie bez rękawów. Z przodu fajnie leżała ale jak stanęłam bokiem to uwydatnia brzuch, poszerza bo tam jest więcej tego materiału. Nie kupiłam dlatego. Coś bardziej dopasowanego lepsze moim zdaniem.Jak już mowa o kiecce, to co myślicie o takim kroju? Tylko bez rękawów..
Zobacz załącznik 856153
Wykrój czeka... [emoji15]
Ale nie wiem, czy dzisiaj bym ją skończyła, a chętnie uszyłabym coś, co będzie od razu można pokazać.... [emoji15][emoji6]
Gratulacje ;-) oby tak dalej ;-)Zanim Was nadrobię to daje znać - dziś miałam wizytę. Maluszek ma 2 kg! Mamy dziś 30+5Pessar trzyma, szyjka twarda, ale już nie mierzona długość
idę spać bo stres puścił
177Serio sadze ze my polki wysokie
Niezła kolekcja ;-) full wypas :-)
No Maksiu wypycha się do przodu :-)
@Margana spora kolekcjai jak kolorowo
![]()
@JustMe55 i @Karla88 dostaniecie po dup.ach [emoji14] za te zdjęcia lodów [emoji14] a ja tu zdrowe odżywianie wdrażam [emoji14] Zobacz załącznik 856648
Mierzyłam taką w piątek. Właśnie bez rękawów. Z przodu fajnie leżała ale jak stanęłam bokiem to uwydatnia brzuch, poszerza bo tam jest więcej tego materiału. Nie kupiłam dlatego. Coś bardziej dopasowanego lepsze moim zdaniem.