Margana
Fanka BB :)
Super, ze sie udalo!Można na pewno.
Niby tak, ale nie zaszkodzi się trochę teoretycznie przygotować.
Udało mi się dziś umówić na 3 badanie prenatalne na środę i dziś 32 tydzień, więc na styk. Całe rano dzwoniłam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, ze sie udalo!Można na pewno.
Niby tak, ale nie zaszkodzi się trochę teoretycznie przygotować.
Udało mi się dziś umówić na 3 badanie prenatalne na środę i dziś 32 tydzień, więc na styk. Całe rano dzwoniłam
No wlasnie a tak to powolutku powolutku sie tez nastawia wkoncu Kacperek jeszcze malutki także i tak będzie dla niego to szok [emoji4]No bo jak coś przychodzi to się zawsze pyta czy dla niego [emoji5] i tak już wie co jest dla dzidziusia i nie jest zdziwiony [emoji5] dzięki temu też się szykuje na rodzeństwo. A nie tak, że pozniej pojawia się dzidzia i rzeczy nie wiadomo skąd [emoji5]
Ojej, szkoda, ze tak na sam koniec. Masz juz kogos innego?Moj maly rzuca sie w brzuchu jak kociak w worku , szalenstwo ...
Wypralam kolorowe uff stresjace to
jutro mam isc na wizyte, chcialam potwierdzic , ze bedzie moja pani gin i co ...szok ,ona odeszla
w ciazy jestszkoda , ze mnie nie pociagnela do konca , teraz bede taka sierota ciazowa ech ...
ale coz ja moge a ona nie ?
Slicznie[emoji3]A my się witamy w skończonym 31 tygodniu!Zobacz załącznik 856820Zobacz załącznik 856821
nie, kto sie trafi bedzie, trudno ... juz na tym etapie bez sensu mieszacOjej, szkoda, ze tak na sam koniec. Masz juz kogos innego?
Ciebie to nie intetesuje jak. Jest ustawa i ma obowiazek zapewnic Ci wizyte. Dobrze, ze sie udalo.Żadnych leków nie biorę , ale jutro mam wizytęwięc upewnie się najpierw zanim kupię
jakoś dam radę ten jeden dzień
dzwoniłam dziś do swojej alergolog a tam mnie chcieli na lipiec zapisać... PowiedZiałam, że jestem w ciąży i zgodnie z ustawa w ciągu 7 dni powinni mnie przyjąć... A babka w recepcji, że nie mają miejsc to jak ma to zrobić... Wysmialam ja, że w lipcu mi już pomóc alergologa potrZebna nie będzie bo to koniec pylenia i końcówka mojej ciąży a ja chce coś na teraz... To mnie upchnela ma 25 maja... Jak się człowiek nie wykloci to padnie [emoji39]
Trzymam kciuki zeby bylo bez zmian!Cześć mamuśkija już drżę, na 18.20 wizyta kontrolna szyjki.. Strasznie się boję..
No u mnie jak przyszło to też rozłożyłam, co prawda narazie złożyłam z powrotem bo chce postawić na nowym. Ale też chciałam żeby Kacper zobaczył, tak samo wózek i wszystkie rzeczy żeby to nie była taka abstrakcja dla niego i szok
Dokładnie... Gdybym się nie wyklocila to by mnie nie zapisała... Na kobiety w ciąży skoro jest taka ustawa powinni sobie tak planować by zawsze przyjąć szybko...Ciebie to nie intetesuje jak. Jest ustawa i ma obowiazek zapewnic Ci wizyte. Dobrze, ze sie udalo.
No u nas tez juz stoi troche i dopiero teraz go nie czuc.Po za tym dziewczyny radziły żeby rozłożyć trochę wcześniej bo chyba Olka ma już od Marca rozłożone jak się niemyle a mówi że nadal delikatnie śmierdzi farba także chyba lepiej jak przejdzie tak poprostu domemja zamawiam jutro a kiedy rozlozymy to się okaże [emoji4]