Agatka29
Fanka BB :)
To już malutko zostało36 tydzień 0 dzien chyba że zrobią cc następnego dnia nie wiem sama ale zgłosić mam się do szpitala w (36+0)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To już malutko zostało36 tydzień 0 dzien chyba że zrobią cc następnego dnia nie wiem sama ale zgłosić mam się do szpitala w (36+0)
No i pięknie tak trzymać [emoji4]Miałam dziś usg i wizytę w urzędzie pracy dlatego się nie udzielalam w końcu leżę, odpoczywam i nadrabiam forumwszystko dobrze mała rośnie nasza kruszynka waży 1700 gram czyli w niecałe tygodnie przybrała 300 gram przepływy okej także zostaje mi tylko czekać jeszcze 3 tygodnie i 4 dni
![]()
Ja w 35 i tylko magnez zostawićJa mam 36+0 odstawić leki
To jeszcze tydzień wcześniej niż jaJa w 35 i tylko magnez zostawić
Haha nie no lekarz twierdzi że do terminu nie dotwamy najważniejsze teraz skończyć ten 34To jeszcze tydzień wcześniej niż jaciekawe jak to będzie jak odstawimy leki ile się jeszcze pochodzi
Ja jeszcze licze do 32 bo dopiero 30+5Haha nie no lekarz twierdzi że do terminu nie dotwamy najważniejsze teraz skończyć ten 34
Napewno dotrzymasz :* niby mało zostało a te ostatnie tygodnie dluza się nie samowicie :/To już malutko zostałoja synka urodziłam równo 36+0 mam nadzieję że też dotrzymam chociaż do tego 36
Ja mam 36+0 odstawić leki
To tez juz niedługo :* a kiedy robicie te ostatnie wymazy?Ja w 35 i tylko magnez zostawić
No właśnie a mówili wam żeby zmniejszać dawkę na początku czy tak poprostu mamy odstawić? Bo podobno niepowinno się tak z dnia na dzień odstawiac tych leków?To jeszcze tydzień wcześniej niż ja[emoji5] ciekawe jak to będzie jak odstawimy leki ile się jeszcze pochodzi
Życzę Ci żebyś go zaskoczyła a jemu kopara opadla[emoji16]Haha nie no lekarz twierdzi że do terminu nie dotwamy najważniejsze teraz skończyć ten 34