Agatka29
Fanka BB :)
Daj znać czy masz skurcze ?Właśnie mam ktg
A czujesz żeby Cię brzuszek bolał ?
Który tydzień u Ciebie?
Dobra widzę że 32
Będzie dobrze!!
Ale szyjka twarda ? Zamknięta?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Daj znać czy masz skurcze ?Właśnie mam ktg
Tak zamknięta.. Więc nie wiem o co chodzi.. Znów mi jakiś wymaz zrobili, czuje napinania lekkie ale już sama nie wie czy to przez to że się zdenerwowałam.. Czy faktycznie już jest źle..Daj znać czy masz skurcze ?
A czujesz żeby Cię brzuszek bolał ?
Który tydzień u Ciebie?
Dobra widzę że 32
Będzie dobrze!!
Ale szyjka twarda ? Zamknięta?
Dziewczyny po kontroli szyjka znów krótsza.. Ma 1,5 cm.. Jestem w szpitalu, przyjęli mnie od razu na oddział i będę podawać sterydy..![]()
Haha, ale sie podzielili charaterami[emoji3]Oni są bezbłędni jakbyś Czesia poznała to byś go chciała z mety [emoji23] pies arystokrata śpi 20 godz w lozku i nic go nie rusza
A Gustaw to wędrowniczek
No to dobrze, ze juz kpniec tej roboty[emoji3] Brzuszek sliczny. Taki malutki, zgrabniutki [emoji3]Nooo tak myślałam :/ kończymy ocieplanie fundamentów. Ja przy tym nie robię ale zawsze coś trzeba podać, pójść do sklepu, zrobić obiad, zająć się dziećmi M skoro on ciągle robi i tak dni lecą ale na szczęście już max dwa dni i koniec
Właśnie M pstryknął nam fotkę z okazji skończonego 32 tygodnia
Zobacz załącznik 857020
O kurcze. Przykro mi [emoji20] Dobrze, ze jestes pod kontrola i syerydy dostaniesz. Trzymaj sie jakos tam z Maksiem!Dziewczyny po kontroli szyjka znów krótsza.. Ma 1,5 cm.. Jestem w szpitalu, przyjęli mnie od razu na oddział i będę podawać sterydy..![]()
Odezwę się do was jutro.. Jestem zmęczona![]()
Trzymajcie sie tam!Odezwę się do was jutro.. Jestem zmęczona![]()