Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przeciwciała miałam robione na początku. Prób watrobowych nie miałam@Marika92 jak sytuacja? Mam nadzieję że skurcze się wyciszyły a Tobi udało się chociaż chwilę przespać.
Dzień dobryWitam w 33 tygodniu [emoji16]
Wstaje zaraz zrobić sii do kubeczka. Gin zlecił mi przed czwartkową wizytą ALT, AST, p/c anty Rh, mocz i morfologię, czy któraś z Was też to robiła?
Chyba jest lepiej, ale nie wiem w sumie bo mi nie powiedzieli, ale już w ogóle nie czuje napinania brzuszka a wieczorem czułam co chwile.. Aż w szoku byłam, brzuch jak kamień na chwilę miękki i znów.. Nie wiem co to się nagle porobiło.A jak skurcze piszą się czy cisza?
Ja dzis tez jade na badania, ale tylko mocz i morgologia. Na nastepna wizyte ide do przychodni to mi zleci wiecej badan.@Marika92 jak sytuacja? Mam nadzieję że skurcze się wyciszyły a Tobi udało się chociaż chwilę przespać.
Dzień dobryWitam w 33 tygodniu [emoji16]
Wstaje zaraz zrobić sii do kubeczka. Gin zlecił mi przed czwartkową wizytą ALT, AST, p/c anty Rh, mocz i morfologię, czy któraś z Was też to robiła?
To dobrze, że już się nie napina. Teraz chociaz ciężko musisz być spokojna bo stres tylko wzmaga skurcze.Chyba jest lepiej, ale nie wiem w sumie bo mi nie powiedzieli, ale już w ogóle nie czuje napinania brzuszka a wieczorem czułam co chwile.. Aż w szoku byłam, brzuch jak kamień na chwilę miękki i znów.. Nie wiem co to się nagle porobiło.