Margana
Fanka BB :)
Ja na 11.11.11, ale tez by bylo po terminie. Wyszla rowno w terminie 2[emoji3]Ja z 1 miałam szansę na datę urodzenia 10.10.10, ale chyba bym już zwariowała bo to było 10 dni po terminieA wyszedł 4
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja na 11.11.11, ale tez by bylo po terminie. Wyszla rowno w terminie 2[emoji3]Ja z 1 miałam szansę na datę urodzenia 10.10.10, ale chyba bym już zwariowała bo to było 10 dni po terminieA wyszedł 4
![]()
To teraz odpocznijSiuski zawiezione, krew pobrana, drobne zakupy w rossmannie zrobione[emoji5]
No zjadlam i chwile odpoczywam, bo ten brzuch mnie tak boli[emoji53] No juz na prawde ledwo moge dojsc gdziekolwiek.To teraz odpocznij![]()
No a jednak dziś sporo się nabiegalas to teraz spróbuj do końca dnia odpoczywać i olej wszystko [emoji8]No zjadlam i chwile odpoczywam, bo ten brzuch mnie tak boli[emoji53] No juz na prawde ledwo moge dojsc gdziekolwiek.
Widocznie musiała być smaczna [emoji4]A jak już tak gadamy na facetów to ja w zgraja ugotowałam gar krupniku z myślą, że zawsze dodatkowo się nawodnie no j dla faceta nie będę musiała robić obiadu codziennie i co? Wczoraj zjadł cały gar zupy [emoji23][emoji39] no ja dwie miseczki bo wczoraj jedna i dziś jedna... A on wczoraj cały gar... Na dnie mi zostawił [emoji23] bo podjadal co chwilę... Zamiast obiad zjeść na obiad to miał obiad, przekąskę i kolację no i dokladki
Zasłuzylas teraz na odpoczynek. Kawka, ciastkoSiuski zawiezione, krew pobrana, drobne zakupy w rossmannie zrobione[emoji5]
No była, ale czy trzeba zjeść wszystko na raz ? [emoji1][emoji1] w te upały muszę codziennie przy garach stać ? Zupa to podobno tanie danie a u nas gar na dzieńWidocznie musiała być smaczna [emoji4]
Buahaha może na następny raz odlej do jakiegoś innego garnka i schowaj [emoji16]No była, ale czy trzeba zjeść wszystko na raz ? [emoji1][emoji1] w te upały muszę codziennie przy garach stać ? Zupa to podobno tanie danie a u nas gar na dzień