olaaa7
Fanka BB :)
U mnie po 16zl ale są jeszcze trochę kwaśne.mi się marzy 18.07.18ale tak Młody zrobi co będzie chciał ;P
u nas na targu są truskawki po 18 zł kilogram
muszą stanieć bo muszę dżemu narobić![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie po 16zl ale są jeszcze trochę kwaśne.mi się marzy 18.07.18ale tak Młody zrobi co będzie chciał ;P
u nas na targu są truskawki po 18 zł kilogram
muszą stanieć bo muszę dżemu narobić![]()
Zima łatwiej bo na balkon a teraz w te upały tylko lodówka wchodzi w grę [emoji16][emoji16][emoji16]Buahaha może na następny raz odlej do jakiegoś innego garnka i schowaj [emoji16]
ja wlasnie przytargalam pierwsze pachnace slodkie za 12zlU mnie po 16zl ale są jeszcze trochę kwaśne.
U mnie też po 12zł i słodkie [emoji6] wczoraj zjadłam pół kilo [emoji4]ja wlasnie przytargalam pierwsze pachnace slodkie za 12zl
No wlasnie wcale nie sporo! Autobus pod domem, a i do labu z przystanku blisko. Ja juz na prawde w ogole chodzic nie moge[emoji33]No a jednak dziś sporo się nabiegalas to teraz spróbuj do końca dnia odpoczywać i olej wszystko [emoji8]
Hahaha[emoji23][emoji23][emoji23] No to powinnas sie ciesxyc, ze mu tak smakowalo, ze co chwile podjadal[emoji3]A jak już tak gadamy na facetów to ja wczoraj ugotowałam gar krupniku z myślą, że zawsze dodatkowo się nawodnie no i dla faceta nie będę musiała robić obiadu codziennie i co? Wczoraj zjadł cały gar zupy [emoji23][emoji39] no ja dwie miseczki bo wczoraj jedna i dziś jedna... A on wczoraj cały gar... Na dnie mi zostawił [emoji23] bo podjadal co chwilę... Zamiast obiad zjeść na obiad to miał obiad, przekąskę i kolację no i dokladki
Loda zjadlam[emoji3]Zasłuzylas teraz na odpoczynek. Kawka, ciastko
Haha, slodziak[emoji7]Zobaczcie jakiego mam prezesika... Gdy rano wstaję do toalety to zamiast leżeć dalej u siebie w legowisku zajmuje najlepsza miejscówkę [emoji16] Księżniczka na ziarnku grochu Zobacz załącznik 857250